آقا نعیم اینروزها حسابی هوای مسافران عراق را دارد
کاروانهاییاز زائران اربعین که در مسیر خود بهسوی کربلا از حمیدیه در خوزستان میگذرند، خوب میدانند که «نعیم ساکی» و دوستانش برای میزبانی از آنان تدارک دیدهاند.
روزنامه همشهری: کاروانهاییاز زائران اربعین که در مسیر خود بهسوی کربلا از حمیدیه در خوزستان میگذرند، خوب میدانند که «نعیم ساکی» و دوستانش برای میزبانی از آنان تدارک دیدهاند. نعیم ساکی، مدیر رستوران زیتون، حدود ۲۵روز قبل از اربعین، رستوران را تعطیل و موکب هیئت امام مبین برپا میکند. او در این میزبانی عاشقانه تنها نیست و علاوه بر ۱۰نفر از کارکنان رستوران بسیاری دیگر از اهالی حمیدیه هم با او همراه هستند. روایتهای شنیدنی از رستورانی که در ایام اربعین میزبان زائران است را در ادامه میخوانید. با ما همراه باشید.
میزبانی از ۱۵۰۰نفر در هر وعده
نعیم ساکی از 6سال پیش حدود 25روز مانده به اربعین، رستوران را تعطیل و موکب را بر پا میکند. او میگوید: «وقتی دیدم زائران زیادی از حمیدیه راهی کربلا میشوند به دلم افتاد که سالی چند روز رستوران را تعطیل کنم و میزبان زائران باشم. موضوع را با آشپز و دیگر کارگران رستوران در میان گذاشتیم و دیدم آنان از من مشتاقترند.» رستوران این روزها در هر 3وعده صبحانه، ناهار و شام از زائران پذیرایی میکند. ساکی ادامه میدهد: «در این 25روز تمام کارکنان رستوران با جان و دل مشغول کارند و اصلا خم به ابرو نمیآورند. از خستگی هم خبری نیست. در هر وعده تقریبا از 1500نفر پذیرایی میکنیم. در تابستان که گرمای هوای خوزستان طاقتفرساست، معمولا در وعده شام میزبان زائران
بیشتری هستیم.»
راهاندازی حسینیه سیار
به برکت تبدیل شدن رستوران به موکب در ایام اربعین، موکبهای دیگر هم کنار رستوران پا گرفتهاند و حالا تعدادشان تقریبا به 30موکب رسیدهاست. نعیم ساکی ادامه میدهد: «برای برگزاری برنامههای فرهنگی حسینیه سیار هم کنار رستوران که موکب میشود، راهاندازی شده و فقط در این ایام دایر است. برنامههای فرهنگی را افراد مختلف از سراسر شهرستان حمیدیه اجرا میکنند.» ساکی میگوید همه اهالی شهرستان حمیدیه پای کارند و کارها با همدلی پیش میرود.
فهرست مهماننوازی
«فهرستی دارم که هر روز به تعداد آن اضافه میشود.» این را نعیم ساکی میگوید وازهمدلی اهالی حمیدیه بیشتر برایمان توضیح میدهد: «در این فهرست اسم و آدرس اهالی حمیدیه است که زائران را به خانه خود دعوت میکنند. هر چند ما در رستوران جایی هم برای استراحت درست کردهایم اما در ایام اربعین در خانههای حمیدیه باز است. حتی در این فهرست اسم برخی از مکانیکها هم هستند که به کمک زائرانی میآیند که با ماشین شخصی تا حمیدیه آمدهاند.»
مکث
توفیق خدمتگزاری محمد لفتهپور یکی از کارکنان رستوران است که کار کردن در موکب را نعمت میداند. او میگوید: «بیشتر زائران رستوران از یزد، اصفهان و شیراز میآیند و از اینجا به سمت مرز چذابه حرکت میکنند. زائران پاکستانی هم داریم. برخی زائران در برابر خدماتی که میگیرند میخواهندپول بدهند. وقتی قبول نمیکنیم خیلی تشکر میکنند، پول ارزشی ندارد. ما توفیق خدمتگزاری پیدا کردهایم.»
نظر کاربران
دورود. بر شما