بیرانوند علیه پرسپولیس به سیم آخر زد
دروازهبان ملیپوش تراکتور برای تجدید نظرخواهی در پرونده محرومیتش برای دادگاه حکمیت ورزش دفاعیه فرستاد.
ورزش سه: علیرضا بیرانوند که بهخاطر فسخ قرارداد یک طرفه با باشگاه پرسپولیس و انتقال به تراکتور، با شکایت تیم سابق خود مواجه و به مدت ۴ ماه از حضور در میادین محروم و حدود ۲۰ میلیارد تومان جریمه شد، به دنبال تجدید نظرخواهی این رای سنگین در مجامع جهانی است.
با توجه به اینکه کمیته استیناف فدراسیون فوتبال نیز رای محرومیت طولانی مدت بیرانوند را در سال منتهی به جام جهانی 2026 اعلام کرده و این رای اکنون به حالت اجرا درآمده، گلر تیم ملی ایران تصمیم گرفته تا در دادگاه عالی حکمیت ورزش پیگیر این پرونده باشد و از خود دفاع کند.
ساعاتی پیش تجدیدنظرخواهی علیرضا بیرانوند، دروازهبان تراکتور که با رای فدراسیون به مدت چهار ماه برای فسخ غیر موجه قرارداد محروم شده بود، برای دیوان داوری ورزش در لوزان سوئیس از طریق ایمیل ارسال شد.
این دادخواهی که به همراه آرای کمیتههای تعیین وضعیت و استیناف فدراسیون فوتبال ایران و گزارش کارشناس خبره مالی پرونده و چندین شهادتنامه بود، با پرداخت هزار فرانک سوئیس در وجه این دادگاه برای ثبت شکایت همراه بود.
در این پرونده بیرانوند تقاضای داوری سه گانه را داشته چون همزمان از باشگاه پرسپولیس بهعنوان شاکی و از فدراسیون فوتبال بهعنوان صادر کننده رای شکایت کرده است.
بیرانوند امیدوار است علاوه بر شکسته شدن رای محرومیت چهار ماههاش در CAS، بتواند باشگاه پرسپولیس را به علت شکایت از او و همچنین فدراسیون فوتبال ایران را بهخاطر صدور این رای محکوم کند.
ارسال نظر