۱۵۴۲۶۲۲
۳ نظر
۷۴۲۱
۳ نظر
۷۴۲۱
پ

صدور حکم جلب برای بلاگر هتاک به اقوام

بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد.

خبرآنلاین: دادستان عمومی و انقلاب ایذه از بازداشت فرد هتاک به اقوام این شهرستان خبر داد.

 صادق دقیقیان گفت: فردی که در فضای مجازی با انتشار مطلب، اقدام به توهین به یکی از اقوام ایرانی و جریحه‌دار کردن احساسات مردم این شهرستان شده بود، شناسایی و بازداشت شد.

6184007

وی افزود: برای این فرد در راستای ماده ۴۹۹ مکرر قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات و همچنین تشویش اذهان عمومی پس از اعلام جرم، با همکاری مرجع قضایی شهرستان همجوار بازداشت و روانه زندان شد.

دقیقیان با بیان اینکه لطمه به وحدت اقوام، بازی در زمین دشمن است، ادامه داد: در برخورد با افرادی که وحدت و امنیت را نشانه بگیرند، مماشات نمی‌کنیم.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محمد

    از کجا متوجه شدین که توهین کرده اقا این بیچاره دیوانه و محجوره چند سال تیمارستان بوده و نباید به دل بگیرند دست خودش نیست یه حرفی پرونده دوباره ببریدش تیمارستان

    پاسخ ها

    • رعایت قانون

      دیوانه توی فضای مجازی چکار میکنه؟چرا عاقلان اطرافش مراقبش نبودن ؟جرم کرده باید تاوان بده اگر معلوم شد دیوانه است قاضی بر مبنای اون تصمیم می‌گیره.

  • ناشناس

    خدابیامرزش روحش شاد و روانش پاک باد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج