فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۲۷۲۶
۳۹۱
۳۹۱
پ

چند پیشکسوت پرسپولیس به‌دنبال جایگاه پیروانی!

باشگاه پرسپولیس احتمالا باید سرپرست جدید انتخاب کند و برخی از پیشکسوتان هم علاقه دارند در این جایگاه به سرخ‌پوشان ملحق شوند.

خبرورزشی: چند روز قبل کمیته اخلاق طی حکمی افشین پیروانی مدیر تیم پرسپولیس را به مدت ۶ ماه از همراهی این تیم در مسابقات و تمرینات محروم کرد و مسئولان این باشگاه مدعی‌اند که این محرومیت به خاطر مصاحبه‌های پیروانی علیه مسئولان فدراسیون در مورد برگزاری بازی‌های پرسپولیس در ورزشگاه آزادی است و در همین راستا نیز پرونده را به کمیته استیناف برده است. البته تا زمان اعلام حکم نهایی از سوی این کمیته پیروانی می‌تواند در تمرینات سرخ‌پوشان حاضر شود.

402124

به احتمال زیاد پیروانی محرومیت خود را سپری خواهد کرد ولی احتمالا حکم او در کمیته استیناف کاهش خواهد یافت. با این حال پرسپولیس نمی‌تواند بدون سرپرست در بازی‌ها حاضر شود. از همین رو باشگاه پرسپولیس به دنبال جایگزین برای پیروانی است تا در زمانیکه او دوران محرومیت خودش را طی می کند، پرسپولیس بدون سرپرست نباشد. طی روزهای اخیر گزینه‌های مختلفی به مدیران پرسپولیس برای سرپرستی معرفی شدند که اکثرشان از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس هستند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج