۱۵۴۲۷۵۹
۸ نظر
۱۲۷۳۰
۸ نظر
۱۲۷۳۰
پ

پای دادستانی به ماجرای سریال سووشون باز شد

دادستان یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به توهین به قومیت لر در سریال نمایش خانگی سووشون واکنش نشان داد.

ایسنا: دادستان یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به توهین به قومیت لر در سریال نمایش خانگی سووشون واکنش نشان داد.

63526412

سید وحید موسویان، در واکنش به توهین به قوم لر در یکی از سریال‌های نمایش خانگی اظهار کرد: بر اساس تکالیف قانونی مبنی بر صیانت از حقوق عامه، پاسداشت شأن اقوام ایرانی و ضرورت حفظ وحدت و آرامش در کشور، هرگونه اهانت یا تحقیر اقوام ایرانی طبق ماده ۴۹۹ مکرر قانون مجازات اسلامی جرم محسوب می‌شود.

وی افزود: با استناد به اصول قانون اساسی و قوانین موضوعه در حوزه صیانت از حقوق عامه، مراتب اقدام مجرمانه برای رسیدگی قضائی و اتخاذ تدابیر لازم به دادستان کل کشور اعلام شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد روز شنبه ۱۵ شهریور، دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین از همه شهروندان و قوم شریف لر خواست با اعتماد به حاکمیت قانون، موضوعات اجتماعی را از مسیر قانونی پیگیری کنند و از هرگونه اقدامی که منجر به قضاوت‌های عجولانه، ایجاد تنش اجتماعی و زمینه‌سازی برای سوءاستفاده معاندان شود، خودداری کنند.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حامی

    سریال واقعیت رو گفته

  • نگار

    من از این فیلم فقط رقص دیدیم
    رقص هندی، خارجی ایرانی
    بی‌محتوا و مسخره

  • ناشناس

    هیچ جایی در فیلم به هیچ قومی توهین نشده،در ضمن این فیلم اقتباس شده از داستانی زیبا و اصیل هست

  • عزت الله فلاح‌کیش

    کلا این تهیه کننده وکارگردان دنبال جریان سازی بودند ،خیلی از صحنه های سریال افتضاحه

  • ع نوری زاده

    شاید این فیلم ی ایرادهایی داشته باشه اما دیگه تورو خدا چوب لای چرخش نذارید تواین فیلم امکان داشت به زبان های دیگه صحبت بشه مثلا کردی یاترکی خوب حالا لری شده دیگه اعتراضش این وسط چیه والا خستگی رو برای این خانم کارگردان وعوامل شون گذاشتید

  • ع نوری زاده

    خواهش میکنم نظر منم حتما اینجا نمایش بديد ممنون میشم

  • لیلی

    به هیچ قومی به هیچ زبانی و به هیچ ملیتی نباید توهین کرد، همه ما برابر و برادر هستیم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج