فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۴۷۰۳
۱ نظر
۱۷۶۷
۱ نظر
۱۷۶۷
پ

بیرانوند: اگر می‌ماندم با من هم مثل وحید رفتار می‌کردند!

دادگاه CAS پیش از ظهر روز گذشته بود که با تعلیق محرومیت علیرضا بیرانوند مجدد پرونده او را به سوژه روز فوتبال ایران تبدیل کرد.

فرهیختگان: دادگاه CAS پیش از ظهر روز گذشته بود که با تعلیق محرومیت علیرضا بیرانوند مجدد پرونده او را به سوژه روز فوتبال ایران تبدیل کرد. این خبر واکنش منفی هواداران پرسپولیس را در فضای مجازی علیه مدیریت این باشگاه ایجاد کرد.

0

در ادامه هم باشگاه پرسپولیس سعی کرد تصمیم فیفا را به ملی‌‌پوش بودن بیرانوند و بازی‌های آماده‌سازی تیم ملی برای جام‌جهانی ربط دهد که با نظر چند حقوقدان اصلاً موضوع ملی‌پوش بودن بیرو هیچ ارتباطی به پرونده او ندارد و دادگاه عالی ورزش برای صدور رأی یا تعلیق محرومیت به این جور مسائل اصلاً توجهی نمی‌کند. به هر شکل بیرو بابت این اتفاق روز گذشته حسابی خوشحال بود و برای رفقایش در پرسپولیس هم پیغام‌های جالبی فرستاد. ناگفته نماند او اخیراً به دوستانش ملی‌پوشش در پرسپولیس گفته بود «اگر در پرسپولیس می‌ماند همین رفتاری که فلان بازیکن و باندش با وحید امیری کردند با او هم انجام می‌دادند و چه بهتر که خودش از تیم جدا شد.»

در هر صورت تعلیق محرومیت بیرو روز گذشته بین بازیکنان پرسپولیس سوژه شده بود و رفقایش در این تیم اعتقاد داشتند که این پسر خیلی خوش‌شانس است!

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بابا جی

    عنایت بفرمایید خودتان را با وحید خان مقایسه نکنید ، وحید خان یک شخصیت متفاوت و با پرستیژ است

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج