فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۵۸۴۸
۱۶۴
۱۶۴
پ

ساپینتو: بزرگترین باخت زندگی من بود

سرمربی تیم فوتبال استقلال ایران با اشاره به اینکه سخت است در مورد شکست تیمش با نتیجه ۷ بر یک مقابل الوصل امارات صحبت کند، گفت: بدترین روز استقلال و بدترین باخت زندگی من بود و آخرین باری است که چنین اتفاقی برای استقلال رخ می‌دهد.

ایسنا: تیم‌های فوتبال استقلال ایران و الوصل امارات در چارچوب نخستین دیدار خود از گروه A سطح دو لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور) در ورزشگاه زعبیل دوبی به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان ۹۰ دقیقه، شاگردان ساپینتو با نتیجه ۷ بر یک، این دیدار را واگذار کردند.

ریکاردو ساپینتو، سرمربی تیم فوتبال استقلال ایران در نشست خبری پس از پایان این دیدار، اظهار کرد: واقعا سخت است در مورد بازی وقتی با چنین نتیجه‌ای بازی را می‌بازیم، صحبت کنم. تیم حریف بازیکنان خیلی خوب و باکیفیتی داشت و روز خوبی تجربه کردند و ما نیز بدترین روز را داشتیم. حتی در بدترین روزمان در نیمه اول نشان دادیم می‌توانیم نتیجه را عوض کنیم.

0

وی افزود: با شرایطی مواجه شدیم که هر شوتی زدند گل خوردیم و مدیریت کردن این وضعیت سخت بود و در سطح استقلال نباید چنین اتفاقاتی رخ دهد و چنین گل هایی بخوریم. واقعا مدیریت کردن این بازی ها سخت است.  

سرمربی تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه مسئولیت این باخت را قبول و بابت این باخت از هواداران عذرخواهی می کنم، عنوان کرد: این واقعا استقلال نیست. امکان ندارد. آخرین باری است که چنین اتفاقی رخ می دهد. بحث نتیجه نیست و بازیکنان باید تا آخر بازی بجنگند. باختن مهم نیست بلکه نباید تسلیم شوند. خیلی ناراحت هستم و می دانیم که چه مواردی را اصلاح کنیم و چه کارهایی باید انجام دهیم. بازی ها را نگاه می کنیم و در مورد آن ها صحبت خواهیم کرد.

ساپینتو با بیان اینکه باید سریعا خود را برای بازی بعدی آماده کنیم، اظهار کرد: یک بازی را باخته ایم و باخت سختی بود. بازی های زیادی داریم و یکی از تیم هایی هستیم که می توانیم صعود کنیم. باید سرمان را بالا بگیریم. ما جنگنده هستیم و باید شرایط را تغییر دهیم و این باخت را فراموش کنیم و بازی بعدی را پیش ببریم. مستحق این هستیم که پیروزی برای خود و هواداران کسب کنیم. بهتر است که فراموش کنیم و به آینده نگاه کنیم.

وی افزود: به این تیم واقعا باور داریم. روز بد و تلخ امروز اینجا باقی می ماند و فردا روز دیگری است که برای بازی پیکان آماده می شویم.  

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد این شکست سنگین، اذعان کرد: بدترین باخت زندگی من بود. واقعا اذیت شدم. روز بدی بود و قبول می کنم. باید سریع تغییر کنیم. نمی توان روزهای بد را اینگونه ادامه داد. باید سریع واکنش نشان دهیم. باید استقلال باشیم. ما ذهنیت برنده داریم و از این کیفیت برخوردار هستیم که کارهای خوبی انجام دهیم. نیمه اول می توانستیم گل بزنیم. چهار بر یک شدن بازی را برای ما خواباند. نباید تسلیم می شدیم و باید می جنگیدیم. نباید از جزییات چشم پوشی کنیم و به چنین تیم هایی شانس دهیم.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج