۱۵۴۷۹۶۶
۱ نظر
۳۱۵
۱ نظر
۳۱۵
پ

خسته‌کننده مثل مصدومیت‌های مداوم اورونوف

وحید هاشمیان در نشست خبری پیش از دیدار با ملوان، یک خبر تکراری برای هواداران سرخ‌پوش داشت و آن‌هم مصدومیت اوستون اورونوف بود.

فوتبال ۳۶۰: پرسپولیس در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانه لیگ بیست‌وسوم، یک خرید ویژه انجام داد و توانست اوستون اورونوف را به عضویت تیم خود در بیاورد؛ وینگر خوش‌تکنیک و آینده‌دار ازبکستانی که در آستانه پیوستن به استقلال قرار داشت اما سرخ‌پوشان توانستند از دعوای مدیرعامل و سرمربی وقت استقلال، نهایت بهره را ببرند و ستاره ازبکستانی را هایجک کردند تا پیراهن پرسپولیس را به تن کند و به مهره قهرمانی تیم‌شان در آن فصل تبدیل شود.

خخخ

اورونوف در 15 بازی برای پرسپولیس (در لیگ برتر و جام حذفی)، 7 گل بزند و یک گل بسازد و نقش پررنگی در آخرین قهرمانی سرخ‌ها در لیگ برتر داشت. با این وجود، اورونوف در فصل گذشته نتوانست عملکرد خوب نیم‌فصل دومِ لیگ بیست‌وسوم را تکرار کند که این مسئله یک علت مشخص داشت و آن‌هم مصدومیت‌های سریالی ستاره ازبکستانی بود؛ مصدومیت‌هایی که کاملاً عملکرد درخشان اورونوف را به سایه برد و باعث شد تا غیبت‌های اوستون بیش از درخشش‌های او به چشم آید.

اورونوف و درخششی که تکرار نشد

اوستون اورونوف فصل گذشته در 25 بازی برای پرسپولیس (در لیگ برتر، سوپرجام و لیگ نخبگان آسیا) جمعاً 1407 دقیقه بازی کرد که در واقع به صورت میانگین 56 دقیقه در ترکیب سرخ‌ها در هر مسابقه حضور داشته که آمار جالب‌توجهی نیست. او از حیث گلزنی و گل‌سازی هم توانست 5 گل برای پرسپولیس در فصل گذشته بزند و یک گل هم برای تیمش ساخت تا به صورت میانگین هر 234 دقیقه روی یک گل تیمش در فصل جدید اثرگذار بوده باشد که این آمار هم برای ستاره‌ای مثل اوستون اورونوف، آمار خوبی نیست.

آمار باورنکردنی؛ غیبت در ۲۶ بازی به دلیل مصدومیت!

ستاره ازبکستانی در شرایطی توانسته در 1.5 فصل اخیر، 40 بازی برای پرسپولیس انجام بدهد که در این مدت، او به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه همسترینگ و کشاله ران، 26 بازی ملی و باشگاهی را از دست داده است! مجموع روزهای مصدومیت او بیش از 180 روز شده که آماری ناامیدکننده محسوب می‌شود و در شرایطی‌که به نظر می‌رسید در فصل جدید وضعیت برای اورونوف متفاوت پیش برود اما همچنان مصدومیت یقه‌گیر این ستاره خوش‌تکنیک است.

اورونوف، غایب بزرگ پرسپولیس برابر ملوان

وحید هاشمیان روز گذشته رسماً خبر داد که اوستون اورونوف به دلیل آسیب‌دیدگی برابر ملوان بندرانزلی غایب است؛ آن‌هم در حالی‌که او در فصل جدید، احتیاط ویژه به میادین بازگشت و در 3 بازی ابتدایی به عنوان یار تعویضی به میدان آمد و جمعا 62 دقیقه بازی کرد و در بازی اخیر هم در شرایطی در ترکیب اولیه سرخ‌ها حضور یافت که دقیقه 62 از زمین مسابقه خارج شد. اورونوف که در 124 دقیقه حضورش در مستطیل سبز در لیگ بیست‌وپنجم فعلاً نه گلی زده و نه گلی ساخته، حالا بزرگ‌ترین غایب پرسپولیس برابر ملوان است و مشخص نیست که برای دیدار بعدی سرخ‌ها برابر گل‌گهر سیرجان، او می‌تواند به ترکیب تیمش بازگردد و فرصت بازی به‌دست آورد یا دوره مصدومیت کهنه‌ او تمدید می‌شود و حتی در فیفادی پیش‌رو هم شانس همراهی تیم ملی ازبکستان را از دست خواهد داد.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • ناشناس

    از تيم ملی خودش سالم برگشت بايد تعجب میکردیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج