۱۵۸۱۳۷۹
۳۹ نظر
۶۳۲۰
۳۹ نظر
۶۳۲۰
پ

نماینده مجلس: اجازه نمی‌دهم دخترم، همسرم یا خواهرم سوار موتور شوند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: بانوان ما باید مورد احترام قرار بگیرند. من اجازه نمی‌دهم دخترم، همسرم یا خواهرم سوار موتور دوچرخ شوند؛ چراکه آسیب می‌بینند

ایلنا: محمد سراج، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از مصوبه هیئت دولت درباره صدور گواهینامه موتور برای بانوان گفت: از رئیس مجلس درخواست کردیم و برایش امضا هم جمع کردیم که جلوی این مصوبه گرفته شود، در تهران، در یک سال گذشته، بیش از ۲۰۰ نفر بر اثر موتورسواری جان باختند، اگر موتورسواری بانوان مجاز شود، نصف این ۲۰۰ نفر بانوان خواهند بود آیا بعد از این باید در خیابان‌ها بانوان‌مان را جمع کنیم و جنازه‌هایشان را تحویل بگیریم؟ 

محمد سراج  درباره تذکر یکی از نمایندگان مبنی بر این‌که صدور گواهینامه بانوان خلاف قانون است و دولت باید برای این مصوبه، لایحه به مجلس بفرستد، گفت: این موضوع مفصل است. باید متذکر شد که دولت در حال حاضر بی‌دلیل در حال ایجاد حاشیه است؛ امروز مشکل کشور این نیست. 

0

اگر قرار است موتورسواری بانوان را تسهیل کنیم باید به‌صورت محترمانه باشد

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس‌جمهور بیان کرد: آقای پزشکیان، برادر من و هیئت دولت، مشکل کشور امروز این موضوع نیست، باید به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم پرداخت. اگر قرار است در کار بانوان تسهیل ایجاد کنیم و بگوییم که موتورسواری کنند، باید این کار را به‌صورت محترمانه انجام دهیم و قطعا راهکارش هم وجود دارد. 

وی ادامه داد: به‌جای این اقدامات، می‌توان استفاده از موتورهای دو سلیندر و سه چرخ که طراحی و تولید شده‌اند برای بانوان تسهیل کرد. موتورهای در ابعاد کوچک هستند و بانوان می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند، این موتورها برای بانوان بسیار کاربردی است یا موتورهای سه‌چرخ طراحی شده است که کابین دارند، علاوه بر این که محترمانه هستند هم ایمنی دارند و هم در برابر سرما و گرما از بانوان محافظت می‌کنند. 

آیا بعد از این باید در خیابان‌ها بانوان‌مان را جمع کنیم و جنازه‌هایشان را تحویل بگیریم؟ 

سراج با بیان این‌که هر فردی از موتور استفاده کرده به نوعی از آن آسیب دیده است، اظهار داشت: در تهران، در طول یک سال گذشته، بیش از ۲۰۰ نفر بر اثر موتورسواری جان خود را از دست داده‌اند. اگر موتورسواری بانوان مجاز شود نصف این ۲۰۰ نفر بانوان خواهند بود آیا بعد از این باید در خیابان‌ها بانوان‌مان را جمع کنیم و جنازه‌هایشان را تحویل بگیریم؟ این کار درست نیست. 

وی با اشاره به این که موتورسواری کار شاق و سختی است، افزود: اگر موتور یک خانم در مسیر خراب شود، آیا می‌تواند آن را هل دهد و تا تعمیرگاه ببرد؟ اگر بنزین‌اش تمام شود چه؟ چرا باید این‌همه زحمت و اذیت ایجاد شود؟ 

امضا جمع کردیم که جلوی مصوبه دولت گرفته شود

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اصلاً نیازی به این مصوبه دولت نبود. مصوبه‌ای که هیئت دولت تصویب کرد، به‌دلیل وجود یک ابهام در قانون بود؛ قانون تصریح نکرده بود که موتورسواری مختص آقایان است یا بانوان و از این جهت نوعی برداشت به نفع مردان شده بود. آن‌ها آمدند و گفتند بانوان هم می‌توانند موتور سوار شوند. 

سراج یادآور شد: ما از رئیس مجلس درخواست کردیم و برایش امضا هم جمع کردیم که جلوی این مصوبه گرفته شود؛ چراکه مصوبات هیئت دولت باید در مجلس تطبیق داده شود. به همین دلیل از رئیس مجلس خواستیم که جلوی این کار را بگیرد و الزاماً هم باید جلوی آن گرفته شود. ما در حال پیگیری هستیم تا این موضوع متوقف شود، چون اصلاً به صلاح نیست. 

اجازه نمی‌دهم دخترم، همسرم یا خواهرم سوار موتور دوچرخ شوند

وی تاکید کرد: باید صنایع کشور به کمک بانوان بیایند. باید موتور سیکلت‌های نیم‌موتور و موتورهای سه‌چرخ طراحی و تولید کنند؛ موتورهایی که روی پای خودشان بایستند نه این که روی پای بانوان قرار گیرند، چراکه در موتور ۲ چرخ فرد باید قوی باشد که آن را نگه دارد، موتور دوچرخ نیازمند توان بدنی بالاست و فرد باید قدرت کافی در پاها داشته باشد. اما سه‌چرخ، محترمانه‌تر است و تعادل دارد و با وزانت است. 

سراج گفت: بانوان ما باید مورد احترام قرار بگیرند. من اجازه نمی‌دهم دخترم، همسرم یا خواهرم سوار موتور دوچرخ شوند؛ چراکه آسیب می‌بینند، چرا باید آسیب ببینند؟ در حالیکه راهکار وجود دارد؛ با همان گواهینامه ماشین هم می‌توانند از موتورهای سه چرخ و یا دو سیلندر کوچک و نقلی، شبیه آنچه اروپایی‌ها استفاده می‌کنند، استفاده کنند. این‌ها راهکار است و باید از راهکار درست استفاده کنیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    کی تو رو دانلود کرده اخه

    پاسخ ها

    • ناشناس

      حالا مشکل زنان جامعه موتور سواری هست یا مشکل زنان مرفه جامعه

  • ناشناس

    به ما چه نذار

  • ناشناس

    ترسو بی عقل

  • ناشناس

    هیچی نمیشن زندگی نمیکنن با امثال تو

  • ناشناس

    هم خودت هم همسرت هم دخترت برید به جهنم

  • ناشناس

    شما نمیخواد نگران باشی

  • یک ایرانی 🇮🇷

    جایِ بانوانِ محترم در آشپزخانه است ، نَ پُشتِ فرمانِ موتور سیکلت

    پاسخ ها

    • زیبا

      یک ایرانی اصیل این حرفها نمیزنه تلاش میکنه خانم ها رشد کنند 🌿🖤

  • ناشناس

    مغزهای کوچک زنگ زده.
    همش ریا و دروغ

  • ناشناس

    لازم نکرده نگران زنان باشی ترسو

  • ناشناس

    نطر شخصی توست به خودت مربوطه
    خب نذار

  • ناشناس

    این‌با‌۲سانت‌قد‌چیکار‌به‌خانوم‌ها‌دارید

  • ناشناس

    تو چطور نماینده شدی خدایی. اگه زنها هم اضافه بشن که این عدد حداقل باید بشه ۴۰۰ تا نه ۱۰۰ تا از بس رانندگی زنها افتضاحه.

  • محمد

    کی ب اجازه تو نباز داره الان داری بخودت میگیری از رای همون دخترامون هستش مردم هستش خودت مهم نیستی چه برسه ب خانوادت .جک میگن بعضی از این نمایندگان حداستون باشه رای بی رای ب این مفت خورا

  • ناشناس

    فکر کرده زنها اضافه بشن نصف مردا کم میشن و عدد همون ۴۰۰ باقی میمونه. خدایی خیلی باهوشه این آقا

    پاسخ ها

    • هم وطن

      شما هنوز ادب بحث کردن و نظر دادن را بلد نیستی برو اول ادب و اخلاق یاد بگیر بعد بیا نظر بده

  • مثلا پولش رو دارن ماشین یک میلیاردی بخرن؟؟؟؟؟؟

  • فاطمه صفایی

    باتشکراز نماینده محترم مجلس اقا محمدسراج نماینده تهران در رابطه با موتور سواری بانوان خداحافظ شما باشه حرف اکثر بانوان را زدی ماباافتخار باز هم به شما رای میدهیم

  • یک زن ایرانی

    موتور سواری را زن ها میتونن همانطور که رانندگی را هم توانستند . خواهران عزیز ایرانی بدون تعصب بگین متانت و شآن زن ایرانی را در مقایسه با زنان مسلمان کشورهای دیگه مقایسه کنید نه اروپا و غرب

  • فرامرز بزاز ابکنا

    اون امکاناتی که شما نمایندگان دارید لازم نیست که همسران شما یا دختران شما سوار موتور سیکلت شوند

    پاسخ ها

    • زیبا

      احسنت آقا فرامرز

  • ناشناس

    الآن آقایون بمیرن سوار موتور شن مشکل نداره؟ فقط برا خانم ها مشکل داره؟ طبق استدلال این به اصطلاح نماینده.

  • ناشناس

    آقای نماینده ببیند دولت کشورهای توسعه یافته دارن چکار می کنند شما هم همان کار را انجام بدهید
    زیاد به خودتان زحمت تصمیم گیری ندهید

  • علی

    عقل که نباشه جان در عذابه....!!!

  • مریم

    خاک بر سرت کی نیاز به اجازه شماها دارد ؟ اون روزی که دختران و نوه ها و فک و فامیلت حرفت را زیر پا میگذارند قیافه ات دیدن دارد

  • ناشناس

    اگه واقعاً به فکر جان مردم هستی و عرضه داری ، کاری کن که هیچکس محتاج سوارشدن بر موتورسیکلت نباشه

  • ناشناس

    ما چقدر بدبختیم که این گنجشک مغزا واسه ما تصمیم میگیرن!

  • ح

    😅 حاضرم قسم بخورم دختر و زن خودش بهش گفتن آخ این چه حرفی بود تو نهفهم زدی

  • لیلا

    کاش نمیگذاشتی خانواده ات پول های بیت المال استفاده کنند

  • ناشناس

    درسته میدونیم که نمیزاری سوار بشن آخه اونا ماشین بنز و بی ام و دارن خوب منم داشتم سوار موتو نمیشدم

  • محمد

    هر جور راحتین به حد کافی مشکلات داریم و زندکی برای مردم زهرمار کردین و به شما ربطی نداره مسائل مردم کافیست دیگر ما مردم سوگواریم

  • ایرانی

    نظر آقایون مخالف بدرد خودشون میخوره شما در صد سال پیش زندگی میکنی مشکل از خودته .مغزهای کوچک زنگ زده .تا کی باید مردم افکار طالبانی شما رو تحمل کنند چرا درس عبرت نمی‌گیرید

  • ناشناس

    تو آینه روت میشه خودت را نگاه کنی دو در صدی ؟ تو نماینده خود خوانده خفه شب بهتره

  • yas

    اگه دلشون موتور سواری خواست بیار بچه ها ترک خودشون سوارشون کنن ، قول میدم سالم تحویلت بدن ، ما که مثل شما نیستیم تازه اگرم اتفاقی افتاد گردن میگیرن ، مثل شما نیستن خیالت راحت .

  • ناشناس

    به درک که اجازه نمی دهید عقب افتاده

  • مهدی

    اصل ماجرا این است که دختر همسر و خواهر تو خودشون نخواستن سوار موتور بشن
    توکه کاره ای نیستی

  • Arash

    تو با پول اختلاس بنز میخری براشون

  • ناشناس

    فکر بکنید به نود میلیون آدم به دروغ پیام دادن گواهينامه موتور به زنان آزاد شد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج