۱۵۵۶۳۰۴
۱ نظر
۲۵۳
۱ نظر
۲۵۳
پ

۷ میلیارد دلار برای کاهش زمان سفر بین ریاض و جده به ۴ ساعت

عربستان سعودی از آغاز عملیات پروژه عظیم «الجسر البری» با سرمایه‌ای بالغ بر ۷ میلیارد دلار با هدف متحول ساختن زیرساخت‌های حمل‌ونقل و تجارت این کشور خبر داد.

عصر ایران: عربستان سعودی با آغاز عملیات پروژه موسوم به «الجسر البری»(پل زمینی)، زمان سفر با قطار بین ریاض پایتخت این کشور و شهر ساحلی جده را به کمتر از ۴ ساعت کاهش و شبکه‌ ریلی را تا بیش از هشت هزار کیلومتر گسترش می‌دهد.

2340314_805

به گزارش میدل ایست نیوز به نقل از عکاظ، عربستان سعودی در حال اجرای پروژه بزرگی به نام پل زمینی با هزینه‌ای بالغ بر ۷ میلیارد دلار در قالب بخشی از اهداف «چشم‌انداز ۲۰۳۰» این کشور است و قصد دارد با توسعه شبکه ریلی، شهرهای مهم این کشور را به یکدیگر متصل کند و باعث رونق تجارت و سفرهای داخلی و منطقه‌ای شود.

در صورت راه اندازی این طرح، سفر با قطار از ریاض به جده تنها چهار ساعت طول خواهد کشید؛ در حالی که این مسیر با خودرو در حال حاضر حدود ۱۲ ساعت زمان می‌برد.

همچنین با توسعه شبکه ریلی در قالب این پروژه، مسافت ریلی بین جده در نزدیکی دریای سرخ و الدمام نزدیک به کشورهای شورای همکاری از طریق ریاض با یک خط آهن ۱۵۰۰ کیلومتری پوشش داده خواهد شد ضمن آنکه این اقدام، طول شبکه ریلی عربستان را از ۵۳۰۰ کیلومتر به بیش از هشت هزار کیلومتر افزایش خواهد داد.

از سوی دیگر، مؤسسه راه‌آهن عربستان در نظر دارد با هدف اتصال بندر «ملک عبدالله» به شهرهای صنعتی، به ویژه «ینبع»، شبکه ایستگاه‌های حمل‌ونقل بار و قطارهای مسافری بسازد.

همزمان با این برنامه، این مؤسسه در حال به‌روزرسانی ناوگان خود است و به طور خاص، سفارش خرید ۱۵ قطار با سرعت ۲۰۰ کیلومتر در ساعت را داده است.

در همین حال طرح «الجسر البری» یا همان پل زمینی شامل یک سرویس قطار لوکس به نام «رویای صحرا» نیز خواهد بود که مسیری ۱۲۹۰ کیلومتری را برای گردشگران فراهم می‌کند تا از طبیعت بین ریاض و القریات(در شمال عربستان سعودی و نزدیک به مرز اردن) لذت ببرند.

این منبع افزود: عربستان در قالب طرح‌های توسعه، استفاده از قطارهای هیدروژنی را نیز در نظر گرفته است و به نظر می‌رسد در مسیر درستی قرار دارد تا به الگویی بی‌نظیر برای حمل و نقل یکپارچه زمینی، هوایی و دریایی در سطح منطقهٔ خاورمیانه تبدیل شود.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    ماهم یه موقع چشم اندازی داشتیم چی شد؟
    خدامیدونه ان موقع که ازاین چشم اندازتوتلویزیون حرف میزدندمیگفتم خدایاشکرت بچه هام عین مابدبخت نمیشنداماحالامیفهم که نه باباانهاازمابدبخترشدند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج