۱۵۶۸۳۱۷
۲۸۸
۲۸۸
پ

سپر محافظ چرنوبیل در حمله پهپادی سوراخ شد

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) در گزارشی تکان‌دهنده تایید کرد که سپر محافظ چرنوبیل در اثر حمله پهپادی آسیب جدی دیده و کارایی خود را از دست داده است.

گجت نیوز: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) در گزارشی تکان‌دهنده تایید کرد که سپر محافظ چرنوبیل در اثر حمله پهپادی آسیب جدی دیده و کارایی خود را از دست داده است.

در خبری که زنگ خطر را برای امنیت هسته‌ای جهان به صدا درآورد، دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل اعلام کرد که سازه عظیم فولادی معروف به «حصار ایمنی جدید» (NSC) که برای مهار تشعشعات مرگبار راکتور شماره ۴ چرنوبیل ساخته شده بود، دیگر قادر به انجام وظیفه اصلی خود نیست. این آسیب در پی حمله پهپادی در ماه فوریه ۲۰۲۵ رخ داده که باعث آتش‌سوزی و نفوذ به لایه‌های محافظتی شده است.

کابوس تشعشعات هسته‌ای بازمی‌گردد؟

524165

طبق گزارش بازرسان IAEA، اگرچه سازه اصلی هنوز پابرجاست، اما پوشش بیرونی و درونی این گنبد فولادی غول‌پیکر سوراخ شده و عملاً قابلیت «محبوس‌سازی» مواد رادیواکتیو را از دست داده است. این یعنی ذرات خطرناک باقیمانده از فاجعه ۱۹۸۶ ممکن است دوباره راهی برای خروج پیدا کنند.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس، وضعیت را «بسیار نگران‌کننده» خواند و خواستار بازسازی فوری و جامع این سازه ۱.۷ میلیارد دلاری شد. او هشدار داد که تعمیرات موقت کافی نیست و برای جلوگیری از تخریب بیشتر و تضمین امنیت بلندمدت، نیاز به اقدامات اساسی است. این حادثه بار دیگر شکنندگی امنیت تاسیسات هسته‌ای در مناطق جنگی را به رخ جهانیان کشید.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج