جنایت هولناک پسری که خانوادهاش را به قتل رساند
پسر جوان پس از آنکه خواهرش را به قتل رساند، پدر و مادرش او را بخشیدند اما بعد از دو سال که از زندان آزاد شد، دست به جنایتی هولناکتر زد.
همشهری آنلاین: پسر جوان پس از آنکه خواهرش را به قتل رساند، پدر و مادرش او را بخشیدند اما بعد از دو سال که از زندان آزاد شد، دست به جنایتی هولناکتر زد.

اولین قتل اواسط سال ۱۴۰۰ در شهر بیرجند واقع در استان خراسان جنوبی اتفاق افتاد و در جریان آن دختری جوان با ضربات چاقوی برادرش به قتل رسید. عامل جنایت که آن زمان ۲۱ ساله بود خیلی زود دستگیر شد و به قتل خواهرش اعتراف کرد. او گفت چون پدر و مادرش به خواهرش بیشتر توجه می کردند و نسبت به او بی توجه بودند خواهرش را به قتل رسانده است.
شواهد اولیه حاکی از این بود که پسر جوان از مشکلات روحی رنج می برد. با این وجود شدت این مشکلات به حدی نبود که او مسئول اعمالش نباشد. به این ترتیب او در دادگاه به اتهام قتل عمد محاکمه شد. در این جلسه پدر و مادر مقتول پسر خطاکارشان را بخشیدند و او به لحاظ جنبه عمومی جرم به تحمل دو سال و نیم حبس محکوم شد.
آزادی از زندان
پسر جوان دو سال را پشت میله های زندان سپری کرد تا اینکه با پایان دوران محکومیتش از زندان آزاد شد. او اما از همان روز اولی که به خانه برگشت، با پدر و مادرش سر ناسازگاری داشت و مدام با آنها درگیر می شد. پسرجوان حتی نسبت به برادر ۱۱ ساله اش هم بدبین بود و به او حسادت می کرد. به همین دلیل زندگی این خانواده توام با تنش بود.
قتل پدر و برادر
اوایل امسال در شرایطی که ۴ سال از قتل دختر خانواده می گذشت این بار یک فاجعه رخ داد. پسر جوان که مدام با پدرش درگیر بود یک شب که او در خواب بود سراغش رفت و با ضربات چاقو به جان او افتاد. وی، پیش از آنکه پدر بتواند مقاومتی کند او را با چندین ضربه چاقو از پا درآورد. این اما پایان تراژدی هولناک نبود؛ چرا که پسر جوان با چاقوی خون آلودی که در دست داشت این بار به اتاقی رفت که مادر و برادر ۱۱ ساله اش در آنجا بودند. مادر وقتی او را دید پسر کوچکتر را پشت خودش پنهان کرد که آسیب نبیند، اما جوان بی رحم ابتدا با چاقو مادرش را مجروح کرد و کنار زد و سپس به جان برادرش افتاد و با ۴۰ ضربه چاقو او را به قتل رساند. همزمان با این اتفاق پلیس که با تماس همسایهها در جریان ماجرا قرار گرفته و راهی محل حادثه شده بود، قاتل را دستگیر کرد. او به جنایت هولناکی که مرتکب شده بود اعتراف کرد و این بار پدربزرگش بعنوان ولی دم خواستار قصاص او شد. به این ترتیب پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه فرستاده شد.
در دادگاه
صبح دیروز (سه شنبه) در جلسه محاکمه که در شعبه یک دادگاه کیفری یک استان خراسان جنوبی به ریاست قاضی سیف زاده برگزار شد ابتدا نماینده دادستان به دفاع از کیفرخواست پرداخت و با یادآوری اولین قتلی که متهم درمورد خواهرش مرتکب شده به بیان جزییات دومین جنایت پرداخت و خواستار مجازات متهم شد.
در ادامه پدر بزرگ متهم بعنوان یکی از اولیای دم از طریق ویدیو کنفرانس خواستار قصاص نوه اش شد و به قضات دادگاه گفت: او فرد خطرناکی است. دست و پایش را ببندید. ممکن است به شما هم حمله کند.
در ادامه مادر متهم نیز بعنوان یکی از اولیای در جایگاه ایستاد و بدون آنکه حرفی از قصاص بزند گفت: هرچه پدر شوهرم بگوید، من همان تصمیم را می گیرم.
در ادامه نوبت به متهم رسید تا از خودش دفاع کند. او گفت: پدرم می گفت تو مشکل روانی داری و من را به بهزیستی برده بود اما من آنجا را دوست نداشتم و می خواستم به خانه بروم. بعد هم برای خودم در یک بستنی فروشی کار پیدا کردم اما حقوق کمی می گرفتم و کفاف مخارجم را نمی داد. به پدرم می گفتم برایم موتورسیکلت، گوشی موبایل و لپ تاپ بخرد اما با اینکه او دو خانه داشت به من کمک نمی کرد.
او ادامه داد: از ۶ ماه قبل چاقویی خریده بودم تا اگر دوباره خواستند من را به بهزیستی ببرند آنها را بزنم. آن شب هم طبق نقشه ای که کشیده بودم بالای سر پدرم رفتم و او را به قتل رساندم. بعد هم سراغ برادرم رفتم اما پشیمانم که چرا مادرم را هم با چاقو زدم و او را مجروح کردم. او از همه با من مهربان تر بود و دوستم داشت اما ناخواسته او راهم زدم.
متهم درباره انگیزه اش از قتل برادر۱۱ ساله اش گفت: با خودم گفتم اگر او نبود پدرم توجه بیشتری به من می کرد بخاطر همین او را به قتل رساندم.
در پایان این جلسه رییس دادگاه از متهم خواست برای آخرین مرتبه از خود دفاع کند. او گفت: اگر پدرم به من پول می داد این اتفاق نمی افتاد. البته از کاری که کردم پشیمانم. با توجه به کارهایی که کرده ام اگر قصاص شوم عذاب وجدان کمتری خواهم داشت.
در پایان این جلسه هیات قضایی برای تصمیم گیری وارد شور شدند.
تبلیغات متنی
-
خاتمی درباره جنگ احتمالی آمریکا با ایران سخنرانی کرد
-
شلیک ۵ گلوله برای قتل باجناق در تهرانپارس
-
دستور خبرساز ترامپ برای برکناری یک چهره
-
لاهماجون خوشعطر و ترد؛ پیتزای گوشتی محبوب ترکیه
-
این سه نفر بد اخلاقترین ایرانیهای ۲۴ ساعت اخیر هستند
-
ترفندهای هوشمندانه برای مرتبکردن کمد در خانهتکانی عید
-
تصویر اولین اتوبوس دوطبقه تهران منتشر شد
-
تصاویر فرودگاه رویایی تهران لو رفت!
-
سیروس مقدم: ارتباطم با تیم سازنده پایتخت قطع شده
-
سحر جعفری جوزانی در کنار مادر آمریکاییاش
-
تغییر چهره فرهاد جم پس از ۳۱ سال در «ساهره» همه را متحیر کرد
-
رتبه ایران در بین کشورهای جهان از نظر منابع طبیعی
-
چرا روی پنجره هواپیماها سوراخ ریز وجود دارد؟
-
خرید انواع عطر زنانه و مردانه با بهترین قیمت از عطر مرادی
-
توهین مقام وزارت اقتصاد به جانباختگان دی ماه
-
خاتمی درباره جنگ احتمالی آمریکا با ایران سخنرانی کرد
-
این سه نفر بد اخلاقترین ایرانیهای ۲۴ ساعت اخیر هستند
-
رتبه ایران در بین کشورهای جهان از نظر منابع طبیعی
-
توهین مقام وزارت اقتصاد به جانباختگان دی ماه
-
روایت فارس از تجمعات دانشجویی امروز در تهران
-
علی باباچاهی درگذشت
-
سریال ماه رمضانیِ صداوسیما کپی از آب درآمد
-
سفارت هند در تهران اطلاعیه فوری صادر کرد
-
شایعه عجیب و باورنکردنی درباره حسن روحانی
-
ارسال پیامکهایی از مبدا نامعلوم برای مردم ایران
-
بالاخره موی بلند در صداوسیما مجاز شد!
-
پیامک خبرسازی که برای دانشجویان شریف ارسال شد
-
ترامپ سخنان مجری تندروی فاکس نیوز را بازنشر کرد
-
هشدار رگبار و رعد و برق برای این روزهای تهران
-
قیمت امروز سکه و طلا در بازار تهران
-
روسیه درباره سوخو ۳۵ زیر قولش با ایران زد
-
تحلیل توجهبرانگیز درباره حرفهای امروزِ ویتکاف درباره ایران
-
تیزر سریال ایرانی مشهور در شبکه ترکیه جلبتوجه کرد
-
تغییر چهره چشمگیر هادی حجازیفر در شبکه سه
-
دولت از واریز یارانه جدید خبر داد
-
۱۸ دی؛ پیکرهای پیچیده در پتو و یک عکس از آیدا
-
اقدام هماهنگ معین، شادمهر و اِبی در ساعات اخیر
-
احسان علیخانی خداحافظی کرد اما تلویزیون دستبردار نیست
-
ترامپ از تصمیم ایرانیها شگفتزده شده است
-
وقوع جنگ ناگهانی و تمام عیار در مکزیک
-
دیدار ویتکاف با رضا پهلوی به دستور ترامپ
-
سید محمد خاتمی از کشور خارج شد؟
-
حماسه یک پدر داغدار، چشم ایران را گریان کرد
-
ارسال پیامکهایی از مبدا نامعلوم برای مردم ایران
-
پیغام صفحه فارسی وزارت خارجه آمریکا درباره ایران
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
بعضی والدین خودشان مشکل دارند،اول گفتند کامل زری اشان خواهرش را کشته اشکال ندارد قصاص نشود و آزاد شود چون دختر بوده مشکلی ندارد و بعد عواقبش دامن خود پدر را گرفته