۱۵۷۹۷۹۲
۱۷۷۰
۱۷۷۰
پ

یک حادثه در مسجد بابل، ۱۶ نفر را راهی بیمارستان کرد

براساس اعلام اورژانس ۱۱۵ بابل، ۱۶ نفر امروز در مسجد فاطمه الزهرا بابل، بر اثر استنشاق گاز منوکسیدکربن دچار مسمومیت شدند که سه تن از آن‌ها برای دریافت مراقبت‌های بیشتر به بیمارستان منتقل شدند.

ایسنا: براساس اعلام اورژانس ۱۱۵ بابل، ۱۶ نفر امروز در مسجد فاطمه الزهرا بابل، بر اثر استنشاق گاز منوکسیدکربن دچار مسمومیت شدند که سه تن از آن‌ها برای دریافت مراقبت‌های بیشتر به بیمارستان منتقل شدند.

63741357

مهدی روشن، روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ بابل، جمعه ۱۷ بهمن در تشریح این خبر اظهار کرد: این حادثه امروز در خیابان کشاورز، پورگنجی ۲۹ گزارش شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت تماس مردمی، تکنسین‌های اورژانس از پایگاه‌های دانشگاه و موزیرج به محل اعزام شدند.

به گفته روشن، از میان مصدومان، ۱۳ نفر پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه و اکسیژن‌تراپی به صورت سرپایی بهبود یافتند. اما سه نفر دیگر شامل دو پسر ۱۲ و ۱۳ ساله و یک دختر ۱۱ ساله، برای ادامه درمان به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل شدند.

63741358

به نقل از روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ بابل، علت نشت گاز منوکسیدکربن در حال بررسی است.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج