۱۵۷۹۸۵۱
۲ نظر
۱۱۵۸
۲ نظر
۱۱۵۸
پ

زیدآبادی: کوشنرِ یهودی، از وجدان خالی نیست!

احمد زیدآبادی تحلیلگر مسائل خاورمیانه به حضور کوشنر در مذاکرات با عنوان «دربارهٔ حضور کوشنر در مذاکرات» در کانال تلگرامی خود واکنش نشان داد.

خبرآنلاین: احمد زیدآبادی تحلیلگر مسائل خاورمیانه به حضور کوشنر در مذاکرات با عنوان «دربارهٔ حضور کوشنر در مذاکرات» در کانال تلگرامی خود واکنش نشان داد. او در عین انتقاد از داماد ترامپ، بیان کرد او از وجدان اخلاقی خالی نیست.

roozno-or7ir

او نوشت: جرد کوشنر داماد ترامپ، یهودی ارتدوکسی است که به نظرم مغزش خوب کار می‌کند! او نقش مهمی در تدوین "معاملهٔ قرن" داشت، طرحی که از نگاه من منصفانه و متوازن نبود و برای همین او را در "فهرست سیاه" مخصوص خودم قرار دادم! 

بعدها که نقشهٔ شوم دولت نتانیاهو و برخی مقام‌های آمریکایی گوش به فرمانش، در مورد آیندهٔ کرانهٔ باختری رود اردن علنی شد، به این نتیجه رسیدم که کوشنر با وجود نامنصفانه بودن طرحش، کاملاً هم از وجدان اخلاقی خالی نیست، چون هر چه نباشد او به خلاف نتانیاهو و متحدانش در آمریکا، سهم و حقی هر چند ناتمام برای مردم فلسطین در سرزمین مادری‌شان در نظر گرفته بود!

مشارکت مؤثر کوشنر در تهیهٔ طرح 20 ماده‌ای مربوط به نوارغزه نیز این طرح را در جهت خلاف میل دار و دستهٔ نتانیاهو صورت‌بندی کرد و بیشتر با رویکرد کشورهای عرب و مسلمان هم‌سو بود تا ائتلاف افراطی حاکم بر اسرائیل. 

به دلیل همین سوابق، من حضور کوشنر در مذاکرات مسقط را مفید ارزیابی می‌کنم. او نمایندهٔ نتانیاهو در این مذاکرات نیست بلکه نمایندهٔ سویهٔ عملگرایانه و به نسبت ملایم‌تر شخص ترامپ است. 

اینکه یک نشریهٔ اماراتی مدعی تلاش کوشنر برای سازماندهی یک نیروی جایگزینِ نظام حاکم بر ایران به موازات حضور در مذاکرات شده است، به نظرم چندان جدی نمی‌آید. به هر حال کوشنر با توجه به سوابقش پایی روی زمین دارد و فعلاً معادلهٔ روی زمین، اجازهٔ چنان اقدامی را نمی‌دهد!

اینکه بعدها چه پیش آید، خدا می‌داند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    در کارهای تجاری ، اقتصادی ، ...ضريب اعتماد به درستکاری و صداقت در بین ادیان دیگر ، بالاست .

  • زیبا

    فقط و فقط دولتمردان ما بی وجدان هستند و مردم تو این فشار اقتصادی له کردن.... 🖤

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج