۱۵۸۱۴۱۲
۳ نظر
۲۲۴۳
۳ نظر
۲۲۴۳
پ

نتانیاهو برای ادامه مذاکرات ایران و آمریکا شرط گذاشت

نتانیاهو از دیدار خود با ترامپ و شروط اسرائیل برای ادامه مذاکرات ایران و آمریکا گفت.

ایسنا نوشت: نتانیاهو از دیدار خود با ترامپ و شروط اسرائیل برای ادامه مذاکرات ایران و آمریکا گفت.

63746499

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه در اظهارات مداخله‌جویانه علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد: «ما خواستار برچیدن تمام زیرساخت‌هایی شدیم که به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم و خروج مواد غنی‌شده از کشور را می‌دهد.»

طبق گزارش رسانه خبری «الجزیره»، نتانیاهو با اشاره به سفر اخیرش به واشنگتن و دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: «در مذاکراتمان در واشنگتن، بر لزوم برچیدن برنامه موشکی ایران تاکید کردیم.»

او همچنین در ادامه ادعاهای خود گفت: «ما خواستار محدود شدن بُرد موشک‌های بالستیک ایران به ۳۰۰ کیلومتر شدیم.»

 

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    انوقت تو هر غلطی خواستی بکنی /

  • ناشناس

    بیا بگیرش

  • ناشناس

    ما خواستار اعدام توییم وقتی اعدام شد و جسد رو آزمایش کردیم مواد غنی شده رو از کشور خارج میکنیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج