۱۵۸۴۱۶۳
۲۴۷۵
۲۴۷۵
پ

عضو خبرگان: زمان انتخاب رهبر جدید طولانی نخواهد بود

عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه انتخاب رهبری جدید طولانی نخواهد بود، گفت: خبرگان رهبری سوگند یاد کردند که در انتخاب رهبری سلیقه‌ افراد و یا جریانات سیاسی و حزبی دخیل نیست و براساس تشخیص، طبق موازین دینی انتخاب و رای می‌دهند و جای نگرانی وجود ندارد.

ایسنا: آیت الله علی معلمی سه‌شنبه ۱۲ اسفند با اشاره به انتخاب جایگزین رهبری در آینده، اظهار کرد: در حال حاضر باید برای انتخاب رهبری منتظر بود و اعلام می‌شود اما زمان آن طولانی نخواهد بود.

وی افزود: از جمله ویژگی‌های تعیین شده در قانون برای انتخاب رهبری، فقیه عادلی است که در جایگاه نیابت امام زمان (عج) عمل می‌کند. انسانی خویشتن‌دار که گرفتار هوای نفسانی نباشد و آنچه خیروصلاح جامعه است مورد توجه او باشد.

0

عضو خبرگان رهبری درباره ویژگی های رهبری ادامه داد: او باید فقیهی شجاع باشد و از دشمن نترسد و موازین اسلامی را رعایت کرده و همچون امام راحل و خلف صالحش رهبر شهید انقلاب آیت‌الله خامنه‌ای، عدالت و تقوا داشته باشد که هر دو فقیهی که در جایگاه نیابت قرار داشتند اینگونه بودند و ان شاءالله رهبر آینده نیز همین خواهد بود.

آیت‌الله معلمی گفت: اعضای خبرگان رهبری سوگند یاد کردند و در این راستا در انتخاب رهبری سلیقه‌ افراد دخیل نیست و یا جریانات سیاسی و حزبی دخیل نخواهند بود، بنابراین براساس تشخیص، طبق موازین دینی انتخاب و رای می‌دهند و جای نگرانی وجودندارد.

 وی تصریح کرد: تازمانی که جامعه استعداد داشتن فقیه عادل را به عنوان نایب ولی عصر (عج) حفظ کنند، خدای رحمان لطفش را دریغ نخواهد کرد.

عضو خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: در زمان امامت امام‌حسن مجتبی(ع) جامعه خود را کنار کشید و امام حسن (ع) خانه نشین شد، ولی با حضور جامعه، امام راحل در برابر نظام ستم شاهی که از حمایت جدی استکبار جهانی آمریکا برخوردار بود پیروز شد، زیرا مردم آگاهانه حضور یافتند و تحمل سختی‌ها را داشتند ولی دست از مقاومت برنداشتند و این وعده خداست.

ایت الله معلمی گفت: بعد از شهادت رهبر معظم انقلاب، مردم در سراسر کشور خودجوش اجتماعات سنگینی در دور روز گذشته برگزار کردند.

وی تاکید کرد: بر این اساس مجلس خبرگان طبق گذشته شخصیتی مانند رهبر شهید انقلاب را انتخاب خواهد کرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج