۱۵۸۶۸۰۲
۱۴۷۰
۱۴۷۰
پ

موشک منفجرشده در بحرین توسط آمریکا شلیک شد

رویترز در تحلیلی عوامل نظامی آمریکایی را در انفجار مناطق مسکونی در بحرین مقصر دانست.

همشهری آنلاین: رویترز در تحلیلی عوامل نظامی آمریکایی را در انفجار مناطق مسکونی در بحرین مقصر دانست.

 خبرگزاری «رویترز» با استناد به تحلیلی که توسط محققان دانشگاهی انجام شده است، گزارش داد که به احتمال زیاد یک سامانه پدافندی «پاتریوت» تحت عملیات آمریکا، موشک رهگیری دخیل در انفجار بحرین را شلیک کرده است.

انفجار در بحرین که ۱۰ روز پس از آغاز جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران رخ داد، ده‌ها غیرنظامی را زخمی کرد و خساراتی به منازل مسکونی در منطقه «مهزه» در جزیره «ستره» وارد آورد. بحرین آن زمان اعلام کرد در این حادثه ۳۲ نفر مجروح شده‌اند.

دولت بحرین و ایالات متحده پیشتر این حادثه را ناشی از حمله یک پهپاد ایرانی دانسته بودند. فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در همان روز حمله در ادامه روایت‌های دروغین خود، ادعا کرده بود که یک پهپاد ایرانی به یک منطقه مسکونی در بحرین اصابت کرده است.

خبرگزاری رویترز تاکید کرد: نه بحرین و نه آمریکا شواهدی مبنی بر دخالت یک پهپاد ایرانی در این حادثه ارائه نکرده‌اند.

در همین حال، بحرین روز گذشته (شنبه) اذعان کرد که یک موشک «پاتریوت» در انفجار دخیل بوده است. این در حالی است که بحرین و ایالات متحده هر دو سامانه‌های پدافندی آمریکایی پاتریوت را در این پادشاهی که متحد نزدیک آمریکا و واقع در خلیج فارس است، عملیاتی می‌کنند. بحرین میزبان ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا و فرماندهی دریایی منطقه‌ای ایالات متحده است.

بر اساس این گزارش، دولت بحرین از اظهار نظر درباره اینکه موشکی که در ۹ مارس (۱۸ اسفند) منفجر شد، توسط نیروهای خود این کشور شلیک شده است یا ایالات متحده، خودداری کرد.

تحلیل پژوهشگران موسسه مطالعات بین‌المللی میدلبری نشان می‌دهد که موشک مورد نظر به احتمال زیاد از یک سامانه آمریکایی پاتریوت واقع در حدود هفت کیلومتری جنوب‌غرب منطقه مهزه شلیک شده بود. این ارزیابی بر پایه بررسی تصاویر منبع‌باز و تصاویر ماهواره‌ای تجاری انجام شده است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج