۱۵۸۹۲۴۰
۱۹۳۷
۱۹۳۷
پ

اولین خارجی لیگ به ایران بازگشت

مربی ترکیه‌ای باشگاه استقلال از فردا در تمرینات حضور خواهد داشت.

ورزش سه: مربی ترکیه‌ای باشگاه استقلال از فردا در تمرینات حضور خواهد داشت.

6378350

اوزجان بیزاتی، مربی ترکیه‌ای تیم فوتبال استقلال که پس از روی کار آمدن سهراب بختیاری‌زاده به کادرفنی این تیم ملحق شده بود،با اعلام رسانه رسمی باشگاه استقلال به ایران بازگشت.

بیزاتی که با تشدید آغاز درگیری‌ها ایران را به مقصد کشورش ترک کرده بود، بلافاصله پس از اعلام آتش‌بس چمدان‌های خود را برای بازگشت به جمع آبی‌پوشان بست و به ایران بازگشت.

طبق هماهنگی‌های صورت گرفته با مدیریت باشگاه و کادرفنی، این مربی از فردا در محل تمرینات استقلال حاضر می‌شود تا در کنار سهراب بختیاری‌زاده مسئولیت‌های فنی خود را برعهده بگیرد.

بیزاتی اولین خارجی است که بعد از اعلام آتش بس به ایران بازگشته است و تنها خارجی تمرین استقلال خواهد بود.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج