فعالیتهای دریایی در این بندر از سر گرفته شد
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان اعلام کرد: پس از انجام عملیات کامل بررسی موانع زیرآبی و اطمینان از ایمنی مسیر تردد، فعالیت بندر شهید باهنر از سر گرفته شد.
فارس: حمیدرضا محمدحسینی تختی، مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان با اشاره به شرایط پیشآمده متاثر از جنگ تحمیلی اخیر اظهار کرد: بمنظور اطمینان از ایمنی کامل حوضچه و کانال دسترسی بندر شهید باهنر عملیات بررسی موانع زیر آبی در آبراهه و حوضچه این بندر انجام شد.

محمدحسینی تختی افزود: پس احصا نتایج حاصله این عملیات و اطمینان از تردد ایمن، دستور خروج نخستین شناور در تاریخ ۲۲ فروردین ۱۴۰۵ از بندر شهید باهنر صادر شد.
وی ادامه داد: دو فروند بارج دیگر نیز پس از اتمام عملیات بارگیری، در حال حاضر آماده خروج از بندر هستند.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان در پایان خاطر نشان کرد: برنامهریزیهای لازم برای ورود و خروج بی وقفه سایر شناورها طبق روال معمول در حال انجام است.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان گفت: با تلاش همکاران در بخشهای مختلف، کلیه بنادر مرکز و شرق استان که مورد هجمه مستقیم دشمن قراره گرفته اند، پس از حصول نتایج حاصله از ایمنی تردد، بمنظور ارائه خدمت، فعالیت خود را آغاز و یا در حال انجام فرایند از سرگیری خدمات هستند.
ارسال نظر