۱۵۹۶۸۳۹
۳ نظر
۶۹۰
۳ نظر
۶۹۰
پ

نماینده مجلس: وصل شدن اینترنت قانونی نبود

احمد راستینه، نماینده مجلس می‌گوید اگر جلسات مجلس به صورت حضوری شکل می‌گرفت، وزیر ارتباطات نمیتوانست دستور دسترسی به اینترنت بین‌الملل را ابلاغ کند.

انتخاب: احمد راستینه، نماینده مجلس می‌گوید اگر جلسات مجلس به صورت حضوری شکل می‌گرفت، وزیر ارتباطات نمیتوانست دستور دسترسی به اینترنت بین‌الملل را ابلاغ کند.

2165478_831

احمد راستینه، نماینده شهر کُرد در گفت‌وگویی خبری در صداوسیما گفت: ۹۰ روز است که صحن مجلس تعطیل است، جلسات وبیناری جای صحن مجلس را نمی‌گیرد.

وی افزود: چرا صحن مجلس بسته است؟ به ما می‌گویند به خاطر نگرانی‌های اطلاعاتی و امنیتی است. وقتی مجلس بسته است، ابزار‌های نظارتی من نماینده چه چیزی است؟

راستینه عنوان کرد: اگر صحن مجلس باز بود، وزیر ارتباطات به خودش اجازه می‌داد حکم رئیس جمهور را که خلاف قانون بوده است و دیوان عدالت آن را ابطال کرده، به راحتی ابلاغ کند؟ من به عنوان یک نماینده حتما وی را استیضاح می‌کردم.

او اظهار کرد: مجلس تعطیل نیست، اما وزیر ارتباطات خلاف قانون عمل کرده، چون صحن مجلس بسته است.

 

توی کل ایران صحبت از این چربیسوز گیاهه! 60%تخفیف تا امشب

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    قطعش هم قانونی نبود

  • ناشناس

    نه قطع کردن اینترنت لابد قانونی بود!!!

  • منتظر

    خب همون مراحل حضوری رو وبیناری انجام میدادین . نمیشد؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج