۱۵۹۰۰۶۶
۱۲۶۳
۱۲۶۳
پ

ترکیه حریم هوایی خود را بر روی اسرائیل بست

پارلمان ترکیه با صدور بیانیه‌ای تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل و تمام سازمان‌های بین‌المللی را تا لغو سیاست‌های نسل‌کشی تل‌آویو در غزه خواستار شد.

تابناک: پارلمان ترکیه با صدور بیانیه‌ای تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل و تمام سازمان‌های بین‌المللی را تا لغو سیاست‌های نسل‌کشی تل‌آویو در غزه خواستار شد.

photo_2026-04-16_15-42-53

به نقل از الجزیره، خبرگزاری آناتولی اعلام کرد ریاست پارلمان ترکیه در بیانیه‌ای از تمام پارلمان‌های جهان خواسته است که به روابط نظامی و تجاری خود با اسرائیل پایان دهند و برای شکستن محاصره فلسطین اقدام کنند.

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه امروز در اظهاراتی گفت: اسرائیل در حال ارتکاب جنایت جمعی علیه فلسطینی‌ها در نوار غزه است.

فیدان با بیان اینکه برنامه‌های تل آویو برای اشغال تمام اراضی غزه ادامه دارد، افزود: اسرائیل با حمایت نامحدود آمریکا به دنبال این است تا راه حل دو دولتی را از بین ببرد.

وی تأکید کرد: تصمیم گرفتیم روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل را کاملاً قطع کنیم و حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای آن ببندیم.

 

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج