۱۵۹۲۷۳۸
۱۶۱۱
۱۶۱۱
پ

جلسه شورای امنیت برای رای‌گیری قطعنامه ضدایرانی

کشورهای مختلف در حال اظهارنظر در شورای امنیت در خصوص قطعنامه پیشنهادی آمریکا هستند.

تسنیم: نمایندگان کشورهای مختلف در حال اظهارنظر در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص قطعنامه پیشنهادی آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران است.

 نماینده آمریکا در این جلسه مدعی شد که اقدامات ایران نقض قوانین بین‌المللی و آزادی تردد دریایی است.

 او با بیان اینکه اقدامات ایران در تنگه هرمز بر همه جهان اثر داشته است گفت که تهران باید «حملات به کشتی‌ها» را متوقف کند.

a5vuoszt9

 نماینده بحرین در این جلسه ضمن تأکید بر ضرورت هماهنگی با سایر اعضای سازمان ملل گفت که تنگه هرمز باید «باز و امن» بماند.

 نماینده امارات گفت که قطعنامه پیشنهادی دو بند کلیدی دارد: مخالفت با «باج‌گیری مالی از کشتی‌ها» و الزام ایران به گزارش دقیق محل مین‌های دریایی.

 نماینده ریاض با ابراز نگرانی شدید از وضعیت موجود، تنگه هرمز را «شریان اصلی تجارت جهانی» نامید که هرگونه اخلال در آن غیرقابل قبول است.

 نمایندگان قطر و کویت هم با اعلام حمایت از قطعنامه گفتند که تمامی گذرگاه‌های دریایی باید تحت هر شرایطی برای عبور و مرور باز باشند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج