۱۵۹۵۳۴۹
۳۱۲۲
۳۱۲۲
پ

فرمان جدید سلطان عمان درباره ایران

سلطان عمان برای رشد تجارت با ایران شخصا وارد عمل شد.

خبرگزاری فارس: بر اساس اطلاعات رسیده پادشاه عمان دستور اقدامات لازم برای افزایش حجم تجارت ایران و عمان را داده است.

عمان

عمان از گذشته تمایل داشت تا بخشی از تجارت 25 میلیارد دلاری ایران با امارات را جذب کند به همین دلیل فرصت پیش آمده بعد از جنگ را بهترین فرصت می‌داند.

مقامات این کشور معتقدند ممکن است این فرصت هیچ وقت برای آن‌ها تکرار نشود به همین دلیل حتی روسای برخی از شعب بانکی خود را تغییر داده‌اند تا کار تجار ایرانی با سرعت بیشتری انجام شود.

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج