۱۵۹۵۳۵۷
۱۸۴۹
۱۸۴۹
پ

جلسه خطرناک نتانیاهو درباره ایران و لبنان

منابع صهیونیستی از جلسه امنیتی نتانیاهو با کاتز درباره جبهه‌های لبنان و ایران خبر دادند که هم اکنون در حال برگزاری است.

خبرگزاری مهر: منابع صهیونیستی از جلسه امنیتی نتانیاهو و کاتز درباره جبهه‌های لبنان و ایران خبر دادند.

6018694

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی و یسرائیل کاتز، وزیر جنگ این رژیم، هم ‌اکنون در حال رایزنی امنیتی در رابطه با تحولات جبهه لبنان و پرونده ایران هستند.

این در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی همزمان با فراخوان نیروهای ذخیره این رژیم برای گسترش حملات به جنوب لبنان مدعی شد: تل‌آویو نه تنها سرعت حملات را کاهش نمی‌دهد، بلکه خواستار شتاب بخشیدن به آن شده است.

سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل ادعا کرد: ارتش این رژیم به منظور تشدید و گسترش دامنه عملیات نظامی خود در خاک لبنان، روند بسیج و فراخوان نیروهای خود را آغاز کرده است. ارتش از تمامی نظامیانی که حتی در روزهای اخیر ترخیص شده بودند، خواسته است تا فوراً خود را معرفی کنند و به خدمت احتیاط ملحق شوند.

 

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج