۱۵۹۵۴۶۵
۲۰۲۲
۲۰۲۲
پ

پای پزشکیان به پرونده باشگاه پرسپولیس باز شد

درپی نامهٔ باشگاه پرسپولیس به رئیس‌جمهور در روزهای گذشته مبنی‌بر درخواست‌هایی مانند سهمیهٔ آسیا و شرایط فوتبال کشور، پیگیری‌ها نشان می‌دهد که این نامه وارد فاز بررسی در نهاد ریاست جمهوری شده و جلساتی نیز در همین خصوص برگزار شده است.

فارس: درپی نامهٔ باشگاه پرسپولیس به رئیس‌جمهور در روزهای گذشته مبنی‌بر درخواست‌هایی مانند سهمیهٔ آسیا و شرایط فوتبال کشور، پیگیری‌ها نشان می‌دهد که این نامه وارد فاز بررسی در نهاد ریاست جمهوری شده و جلساتی نیز در همین خصوص برگزار شده است.

مسعود-پزشکیان-(1)

بر اساس اطلاعات به دست آمده، ۲ نفر از نمایندگان نهاد ریاست‌جمهوری در روزهای اخیر با مدیرعامل پرسپولیس جلسه‌ای برگزار کرده و در جریان جزئیات درخواست‌ها و دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی این باشگاه قرار گرفته‌اند. 

این افراد جلساتی جداگانه با تاج، رئیس فدراسیون و کشوری‌فرد از مدیران ارشد سازمان لیگ برگزار کرده‌اند تا ابعاد مختلف موضوع را مورد بررسی قرار دهند.

شنیده‌ها حاکی از آن است که نمایندگان نهاد ریاست‌جمهوری پس از جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده، قرار است به‌زودی گزارش نهایی خود را به رئیس‌جمهور ارائه دهند تا دربارهٔ درخواست‌های مطرح‌شده تصمیم‌گیری شود.

 

 

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج