۱۶۰۰۰۹۲
۷۵۰
۷۵۰
پ

تصاویری از دیدار قالیباف با سلطان عمان

محمدباقر قالیباف، رئیس هیئت مذاکره کننده ایران و هیثم بن طارق، سلطان عمان، با هم دیدار کردند.

برترین‌ها: محمدباقر قالیباف، رئیس هیئت مذاکره کننده ایران و هیثم بن طارق، سلطان عمان، با هم دیدار کردند.

 دکتر قالیباف و دکتر عراقچی با سلطان عمان در مسقط با دستور کار ترتیبات مدیریت تنگه هرمز ساعاتی پیش دیدار و رایزنی کردند.

در همی حال اسماعیل بقائی در نشست خبری امروز خود در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره این سفر گفت: عمان و ایران هر دو از کشورهای ساحلی تنگه هرمز هستند. برای اطمینان از تردد ایمن کشتی‌ها از این مسیر راهبردی، لازم است هماهنگی‌های لازم میان دو کشور صورت گیرد. گفت‌وگوها و هماهنگی‌های لازم میان ایران و عمان در این زمینه در حال انجام است. در جریان سفر آقای قالیباف به مسقط نیز این موضوع میان طرفین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بقائی همچنین درباره سفر  هیئت ایرانی به عمان گفت: سفر هم دو جانبه است؛ یعنی در راستای تقویت مناسبات جمهوری اسلامی ایران و عمان. رابطه ما با عمان رابطه بسیار ممتازی است. موضع‌گیری‌های دولت عمان در حین تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، موضعی مسئولانه و منطبق با حقوق بین‌الملل بود. از این جهت ما قدردان رویکرد مسئولانه عمان هستیم.عمان در ۱۰ تا ۲۰ سال گذشته نقش مهمی داشته برای جلوگیری از تنش و کمک به پیشبرد فرایندهای دیپلماتیک. از این جهت نیز اقدامات عمان قابل تمجید است. در رابطه با تنگه هرمز، عمان به عنوان دولت ساحلی نقش مهمی دارد و قرار است در این گفتگوها، در جریان سفر جناب آقای قالیباف به مسقط، درباره ادامه هماهنگی‌ها در رابطه با موضوع تنگه هرمز نیز گفتگو شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج