۱۶۰۰۱۴۴
۴۹۴
۴۹۴
پ

بمب آلوارز، مسی را هم زخمی کرد!

اظهارات مهاجم روخی‌بلانکو مبنی بر تمایلش برای جدایی از اتلتیکو، روز تاریخی لئو در ثبت رکورد گلزنی در ادوار جام جهانی را تحت‌الشعاع قرار داد.

ورزش سه: اظهارات مهاجم روخی‌بلانکو مبنی بر تمایلش برای جدایی از اتلتیکو، روز تاریخی لئو در ثبت رکورد گلزنی در ادوار جام جهانی را تحت‌الشعاع قرار داد.

photo_2026-06-23_19-13-42

روزی که به نظر می‌رسید جلدهای تضمین‌شده روزنامه‌ها، دقیقه‌ها و ساعت‌ها بحث در برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی تماماً متعلق به مسی باشد (روزی باشکوه که لئو با عبور از کلوزه به بهترین گلزن تاریخ جام‌های جهانی تبدیل شد و نامش را در تاریخ جاودانه کرد)، خولین آلوارز با اظهاراتی غیرمنتظره و غیرضروری، این روز را مال خود کرد و حتی خود لئو را هم زیر سایه برد. 

او در اولین مصاحبه‌اش با یکی از شبکه‌های دارنده حق پخش که مقابلش ایستاده بود، گفت: «بهترین چیز برای همه این است که به دنبال یک انتقال باشیم.» او در این بازی نیمکت‌نشین بود و نباید نقش اول را ایفا می‌کرد، اما پیام خود را برای انتشار و بازتاب‌های بعدی آن کاملاً آماده کرده بود.

این اولین بار بود که او از زمان مطرح شدن قطعی نامش در بازار نقل و انتقالات صحبت می‌کرد؛ بازاری که ابتدا نام او را به بارسا لینک کرد و سپس حتی زمانی که رئال مادرید پیشنهادی ۱۵۰ میلیون یورویی برای او ارائه داد (که رد شد)، به عنوان یک وعده انتخاباتی از سوی فلورنتینو پرز مطرح شد. مردم منتظر شنیدن پیام او بودند و اگرچه حدس می‌زدند موضع او همین باشد، اما از قاطعیت و زمان‌بندی او برای بیان این جملات غافلگیر شدند.

در میکسدزون دالاس، تمام توجهات معطوف به مسی بود، اما در میان خبرنگاران به سرعت جمله‌ای دست به دست شد که خولین با آن اتلتیکو را به چالش کشیده بود. به ویژه در اسپانیا، اما در آرژانتین و انگلیس نیز (جایی که خولین به آرسنال لینک شده است) این خبر بازتاب گسترده‌ای یافت و هم‌زمان از شور و هیجان پیرامون دستاورد مسی کاسته شد.

کاپیتان آرژانتین ستاره داخل زمین بود و خولین ستاره خارج از آن. آلبی‌سلسته قوانین نانوشته‌ای دارد که بهتر است کسی آن‌ها را زیر پا نگذارد. یکی از این قوانین می‌گوید وقتی زمان مناسبی برای ابراز وجود نیست، بهتر است سکوت کنید؛ به خصوص زمانی که این کار روی درخشش مسی سایه بیندازد و بیشتر از آن، زمانی که مانند یک بمب نقل و انتقالاتی در بحبوحه جام جهانی برای آرژانتین عمل کند. اما «عنکبوت» این قوانین را نادیده گرفت.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج