۱۶۰۰۹۸۱
۴ نظر
۲۷۲۸
۴ نظر
۲۷۲۸
پ

پیشنهادهای جنجالی به عادل فردوسی‌پور پس از تعطیلی ۹۰

عادل فردوسی‌پور پس از سال‌ها از تعطیلی برنامه ۹۰ گفت.

برترین‌ها: عادل فردوسی‌پور پس از سال‌ها درباره اتفاقات مربوط به تعطیلی برنامه «90» و پیشنهادهایی که پس از کنار گذاشته شدن از تلویزیون دریافت کرده بود، صحبت کرد.

فردوسی‌پور با اشاره به شرایط سال 1397 گفت: «بعد از اتفاقاتی که رخ داد و من را کنار گذاشتند، پیشنهادهای زیادی به من شد؛ از پیشنهادهای اغواکننده گرفته تا پیشنهادهای مختلف برای بازیگری، اجرا و فعالیت‌های دیگر. حتی یک پیشنهاد 1.5 میلیون دلاری هم داشتم، اما بدون فکر و تأمل همه آن‌ها را رد می‌کردم.»

او در ادامه به آخرین برنامه «90» اشاره کرد و گفت: «مهمان آخرین برنامه من مهران مدیری بود. یک شب با من تماس گرفتند و گفتند به شبکه سه بروم. آنجا از برنامه تعریف و تمجید زیادی شد و من از این اتفاق خوشحال بودم، اما تنها یک روز بعد به من اعلام کردند که برنامه 90 دیگر ادامه نخواهد داشت و عملاً کارم تمام شد.»

فردوسی‌پور همچنین افزود: «بعد از این اتفاق با مهران مدیری تماس گرفتم و از او عذرخواهی کردم؛ چرا که آخرین حضورش در برنامه با چنین شرایطی همراه شد.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    دست تو ‌که دیگه خیلی وقته واسه ما رو شده .

  • ناشناس

    عادل جان خدا تو را دوست داشت که از سیمای میلی رفتی! فوتبالی که تاج رییسش باشه، قلعه مرغی سر مربیش، پیرمرهای چاپلوس و پولکی بازیکنش، بهتره خیابانی متوهم و.... مجریش باشه
    همه چیزمون باید باهمه چیزمون جور دربیاد دیگه!!!!؟؟؟؟

  • ناشناس

    درقلب مردمی

  • ناشناس

    دست صدا و سیما رو می‌بوسم که تو رو انداخت بیرون .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج