۱۶۰۱۰۹۲
۱۷۶۱
۱۷۶۱
پ

پایان ۱۰سال اسارت یک زن در خانه شوهر

زن فرانسوی که به همراه ۵فرزندش اسیر همسر پاکستانی‌اش شده بود بعد از ۱۰سال از اسارتگاهش نجات پیدا کرد.

همشهری آنلاین: زن فرانسوی که به همراه ۵فرزندش اسیر همسر پاکستانی‌اش شده بود بعد از ۱۰سال از اسارتگاهش نجات پیدا کرد.

5366032

به نقل از آسوشیتدپرس، شنبه گذشته پلیسِ بارا، شهری کوچک در استان خیبر پختونخوای پاکستان گزارش هولناک و عجیبی دریافت کرد. پسر نوجوانی به اداره پلیس رفت و گفت که او و ۴خواهر و برادرش به همراه مادرشان ۱۰سال است که در خانه اسیرند.

دقایقی بعد مأموران راهی خانه این مرد شدند و در آنجا با زنی ۵۴ساله و فرانسوی به نام سیلوی یاسمینا به همراه فرزندانش مواجه شدند که در یک انباری مخروبه در وضعیتی بسیار وحشتناک زندگی می‌کردند. روی بدن آنها آثار ضرب و شتم دیده می‌شد و بچه‌ها دچار سوءتغذیه شده بودند.

سیلوی به پلیس گفت او و احمدخان پاکستانی در سال۲۰۰۳ ازدواج کردند و در استرالیا زندگی می‌کردند، اما در سال۲۰۱۴ به پاکستان آمدند و پس از آن شوهرش او و فرزندانش را زندانی کرد و در این مدت اجازه ملاقات با کسی را نداشت و مدام آنها را کتک می‌زد. تحقیقات در این ‌باره ادامه دارد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج