۱۶۰۱۱۶۰
۱۵۵۷
۱۵۵۷
پ

کیهان بالاخره به طرفداران جلیلی حمله کرد

روزنامه کیهان بالاخره بعد از مدتها به طرفداران سعید جلیلی حمله کرد.

برترین‌ها: روزنامه کیهان بالاخره بعد از مدتها به طرفداران سعید جلیلی حمله کرد.

این روزنامه نوشت: این روزها شاهدیم که طرفداران یک شخصیت سیاسی برای اثبات نگاه خود درباره این فرمایش رهبر عظیم‌الشان انقلاب که فرمودند: «بنده علی‌الاصول نظر دیگری داشتم» با بدترین شکل شخصیت‌های یک جریان سیاسی دیگر و بعضا مسئولین نظام را مورد انتقاد قرار می‌دهند و متقابلا این اتفاق از طرف طرفداران آن شخصیت‌های سیاسی نیز می‌افتد و مسایل بی‌اهمیتی در صدر اخبار قرار می‌گیرد و رسانه‌های دشمن که به‌دنبال سوژه‌های اختلافی برای برهم زدن وحدت کشور هستند با برجسته سازی این اخبار جو جامعه را مسموم و شعارهای اساسی مردم که بیش از ۱۲۰ روز است پشتوانه‌ای برای رزمندگان میدان بوده است را به انحراف می‌کشانند. این در حالی است که امام شهید ما قبلا در این رابطه هشدار داده بودند که؛ «تبیین لازم است. رفع مغالطه‌هایی که گاهی انجام می‌گیرد لازم است. اما ایرادهای غیر لازم را به میان کشیدن و درباره‌اش بحث کردن و بر روی مسائل کوچک جنجال کردن این مُضّر است. این‌ها با هم فرق دارد.»

6273668 (1)

«وحدت» همان حلقه مفقوده‌ای است که بعضا مورد غفلت همه ما قرار می‌گیرد و بیشتر از مردم باید مورد توجه مسئولان در این شرایط سخت کشور باشد. این روزها در مباحثه‌ها و گفت‌وگوهای دو یا چندجانبه نیروهای انقلاب با هم در باب مذاکره و تفاهم‌نامه با آمریکا اختلاف‌نظرهایی دیده می‌شود که بخشی از آن طبیعی است و باید به آن احترام گذاشت. اما زمانی که این مباحثه‌ها تلخ می‌شود و از مرز قرمز هتک حرمت‌ها عبور می‌کند، باید در ابعاد، انگیزه‌ها، اهداف و بازیگران صحنه تصنعی دوقطبی و تفرقه، تردید کرد و روند تولید شبهه و اختلاف و کشاندن آن به درگیری و بی‌اعتمادی نسبت به هم و نسبت به مسئولان ارشد نظام را مسدود کرد؛ چرا که نتیجه چنین کاری چیزی جز ایجاد یاس در مردم، نگرانی از آینده، بی‌اعتمادی به مسئولین، خالی شدن خیابان و کوچه باز کردن برای دشمن نیست. 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج