۱۶۰۷۲۱۴
۲ نظر
۳۴۵۷
۲ نظر
۳۴۵۷
پ

قالیباف دلیل تاخیر در اعلام خبر شهادت رهبر را فاش کرد

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در تازه‌ترین اظهارات خود با تشریح ساعات نخست پس از آغاز جنگ، روایت کرد که مسئولان حدود یک ساعت بعد از بمباران از شهادت رهبر انقلاب مطلع شدند و سپس درباره زمان اعلام رسمی این خبر و نحوه اطلاع‌رسانی به مردم تصمیم‌گیری کردند.

خبرآنلاین: محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در تازه‌ترین اظهارات خود با تشریح ساعات نخست پس از آغاز جنگ، روایت کرد که مسئولان حدود یک ساعت بعد از بمباران از شهادت رهبر انقلاب مطلع شدند و سپس درباره زمان اعلام رسمی این خبر و نحوه اطلاع‌رسانی به مردم تصمیم‌گیری کردند.

وی گفت: «در روز اول جنگ در ۹ اسفند، ما یک‌ساعت بعداز بمباران فهمیدیم که رهبرمان شهید شده است.»

او ادامه داد: تا ما توانستیم سران قوا را جمع کنیم و لاریجانی هم بیاید، ساعت هشت شب شد، آن جا تصمیم گرفتیم اعلام خبر شهادت رهبری ساعت ۸ صبح فردایش باشد. بعد این جلسه هم سریع پراکنده شدیم.

او اضافه کرد: بعدتر که دیدیم رسانه های غربی خبر را اعلام کردند، تصمیم گرفتیم همان سحرگاه خبر شهادت رهبری را اعلام کنیم و به مردم بگوییم به خیابان بیایید؛ وگرنه ممکن است بحث خیابان به گونه‌ای دیگر رقم بخورد.

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    تو را به خدا ادارات تهران را چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ تعطیل کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج