۱۶۱۰۲۲۶
۱ نظر
۶۸۸
۱ نظر
۶۸۸
پ

پاسخ بقایی درباره تأخیر در توافق ایران و عمان

سخنگوی وزارت خارجه درباره طولانی شدن روند توافق ایران و عمان بر سر تنگه هرمز، سه عامل اصلی را تشریح کرد.

آفتاب‌نیوز: سخنگوی وزارت خارجه درباره طولانی شدن روند توافق ایران و عمان بر سر تنگه هرمز، سه عامل اصلی را تشریح کرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات ایران و عمان و اینکه چرا این مذاکرات هنوز به نتیجه نرسیده و روند آن طولانی شده است، سه عامل را در شکل‌گیری طولانی شدن روند توافق برشمرد و افزود: یک عامل، پیچیدگی موضوع است. در نظر داشته باشید که ناامنی در تنگه هرمز بر ما، بر منطقه و بر کل جهان تحمیل شد و دلیل آن نیز اقدام نظامی غیرقانونی آمریکا بود. شما برای اولین بار می‌خواهید سازوکار‌هایی را ایجاد کنید که هم حاکمیت دو دولت ساحلی را تأمین کند و هم تردد ایمن کشتی‌های تجاری در این آبراه را.

بقایی ادامه داد: موضوع دیگر، تعدد بازیگرانی است که در این روند سعی دارند اثرگذار باشند و عامل سوم و مهم، تلاش مخرب برخی طرف‌های بدسگالی است که نشان داده‌اند هیچ‌وقت به صلح و امنیت منطقه اهمیت نمی‌دهند و دوست دارند منطقه همیشه در آشوب باشد؛ بنابراین این سه عامل باعث شده که این روند مقداری زمان‌بر شود، ولی اگر همه این موارد را در نظر بگیرید، گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان با جدیت ادامه دارد.

وی در مورد متن بیانیه مشترک میان ایران و عمان نیز تصریح کرد که دیدگاه‌ها تبادل می‌شود و هر دو طرف نشان داده‌اند که مصمم هستند برای تدوین سازوکاری که تأمین‌کننده منافع دو طرف و رفع‌کننده نگرانی‌ها باشد، تلاش کنند.

توی کل ایران صحبت از این چربیسوز گیاهه! 60%تخفیف تا امشب

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    خیالشان نمیاد مردم بدبخت بشن ‌
    بی خیال بی خیال .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج