۱۶۱۰۵۳۸
۱۵۰۸
۱۵۰۸
پ

تراکتور برای بازی با پرسپولیس دست به دامن فدراسیون شد

حساس‌ترین بازی هفته سوم لیگ برتر پشت‌ درهای بسته باید برگزار شود.

فرهیختگان: حساس‌ترین بازی هفته سوم لیگ برتر پشت‌ درهای بسته باید برگزار شود؛ در شرایطی که براساس رای فروردین ۱۴۰۴ کمیته انضباطی و تائید استیناف، تمام دیدارهای تراکتور و پرسپولیس مقابل هم در مسابقات لیگ برتر، جام حذفی و در دو فصل ۰۵-۱۴۰۴ و ۰۶-۱۴۰۶ باید بدون حضور تماشاگر برگزار شود، در بازی هفته آینده این دو تیم هم این محرومیت همچنان پابرجاست.

photo_2026-08-18_23-57-26

هرچند براساس شنیده‌های ما مدیران باشگاه تراکتور به‌دنبال راهی برای تعلیق این حکم هستند تا از حضور تماشاگرانشان در دیدار مهم و جنجالی هفته سوم بهره‌مند باشند. حالا باید دید واکنش فدراسیون فوتبال به این فرجام‌خواهی چه خواهد بود. هر چند در این بین موضع باشگاه پرسپولیس هم مهم است چون در صورت موافقت بازی برگشت این دو تیم در تهران هم با تماشاگر برگزار خواهد شد.

 

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج