۱۶۱۵۰۹۷
۲۰۱۳
۲۰۱۳
پ

انتقاد از پزشکیان به‌خاطر آغوش زوج مشهور سینمای ایران!

آغوش شیدا خلیق و همسرش روی صحنه تئاتر در شبکه اجتماعی ایکس خبرساز شد؛ صحنه‌ای که واکنش‌های متفاوتی را به دنبال داشت.

برترین‌ها: آغوش شیدا خلیق و همسرش روی صحنه تئاتر در شبکه اجتماعی ایکس خبرساز شد؛ صحنه‌ای که واکنش‌های متفاوتی را به دنبال داشت.

images - 2026-09-12T231403.602

عده‌ای به تماس بدنی این دو بازیگر اعتراض کردند و برخی دیگر در پاسخ به این انتقادها موضع گرفتند. گروهی هم این اتفاق را بهانه‌ای برای بیان دیدگاه‌های سیاسی خود درباره پزشکیان و دولت او قرار دادند.

در ادامه مشخص شد مردی که شیدا خلیق روی صحنه او را در آغوش گرفته، همسرش است؛ موضوعی که واکنش‌های کاربران به این صحنه را وارد مرحله دیگری کرد.

یک نفر نوشت: با این دست فرمون دولت پزشکیان کار بجاهای باریک کشیده میشه،از ما گفتن بود.

فرد دیگری پاسخ داد: اگه اجازه میدید شیداخلیق و کیوان ساکت‌اف، زن و شوهر هستند.

پاسخ نفر بعدی اینگونه بود: حتی اگر زن و شوهرم باشن نباید عادی‌سازی بشه.

شامپو تحت لیسانس آلمان قطع ریزش و رویش مجدد موها

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج