۱۶۲۳۹۰۰
۲ نظر
۶۸۴
۲ نظر
۶۸۴
پ

پرسش و پاسخ خبرساز با نسل اینترنشنالی در خیابان

کانال تلگرامی بیسیمچی مدیا با انتشار ویدئوی یک گزارش خیابانی درباره تشخیص متجاوز در رابطه با حجاب و حملات آمریکا به ایران نوشت: نسل اینترنشنالی و اینستاگرامی قدرت فکر کردن رو از دست داده! آموزش و پرورش چیکار میکن.

برترین‌ها: کانال تلگرامی بیسیمچی مدیا با انتشار ویدئوی یک گزارش خیابانی درباره تشخیص متجاوز در رابطه با حجاب و حملات آمریکا به ایران نوشت: نسل اینترنشنالی و اینستاگرامی قدرت فکر کردن رو از دست داده! آموزش و پرورش چیکار میکن.

 

 

فرمول راه اندازی کسب و کار پولساز در شرایط غیرممکن👈🏻🔥 جمعه، 8/8 با پیام بهرام‌پور

ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ..........................

    حالا ایا فقرا که ثروتمندان اقازاده رومیبینن ودلشون رفاه اونهارو میخاد ایا مجازن به خونه هاشون حمله کنن واموالشونو غارت کنن ؟خوب اونهاهم دلشون میخاد واینهاهم خوبببب تو چشم مردم میکنن

  • ناشناس

    چرا؟ چون نظرشون با شما فرق می کنه فکر کردن بلد نیستند؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج