۱۲۵۷۹۸۲
۳۱۱۷۶
۳۱۱۷۶
پ

با این پیش غذای خوش‌رنگ همه را سوپرایز کنید!

سوپ زعفرانی یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه یک سوپ خوشمزه و سنتی ایرانی است.

چی شی: سوپ زعفرانی یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه یک سوپ خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد که شما می توانید این سوپ خوشمزه و را برای مهمانی و مجالس خود استفاده کنید.

رسپی اصلی این دستور برای شهر تبریز است. این سوپ با جو پرک یا جو پوست کنده تهیه می شود که هر دو روش بسیار خوشمزه است و کافی یک بار این سوپ مجلسی را امتحان کنید. طعم زعفران در این سوپ باعث خوشرنگ تر شدن و طعم عالی می شود.

با این پیش غذای خوش‌رنگ همه را سوپرایز کنید!

مواد لازم برای تهیه سوپ زعفرانی

  • جو پرک یا بلغور جو ۱.۵ پیمانه

  • سینه مرغ ۱ عدد

  • هویج ۱ عدد

  • پیاز ۱ عدد

  • رب به دلخواه ۱ ق چای خوری

  • زردچوبه ۱ ق مربا خوری

  • آب مرغ ۱ پیمانه

  • جعفری ۳ ق غذا خوری

  • ذرت ۱/۲ پیمانه

  • زعفران دم کرده غلیظ ۲ اللی ۳ ق غذا خوری

  • نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

با این پیش غذای خوش‌رنگ همه را سوپرایز کنید!

طرز تهیه سوپ زعفرانی تبریزی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی 

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا باید مرغ را بپزید برای این کار یک پیاز را پوست بگیرید و ۴ قاچ کنید و به همراه سینه مرغ داخل قابلمه تفت دهید تا سبک و تغییر رنگ دهد و بعد نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا مرغ پخته شود و بعد مرغ را ریش ریش کنید و کنار قرار دهید و آب مرغ را صاف کنید و برای پخت سوپ استفاده کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

زعفران را با کمی قند بسابید و با چند قطعه یخ دم بگذارید تا خوشرنگ شود. پیاز دستور را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. آب مرغ صاف شده را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن سبزیجات

هویج را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید. جو پرک را نیز با کمی آب خیس کنید و  به همراه مرغ ریش ریش شده اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا سوپ جا افتاده و غلیظ شود. در نیم ساعت انتهای باید ذرت بخارپز شده را نیز اضافه کنید و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.

مرحله چهارم: تهیه سوپ زعفران

بعد از پخت سبزیجات باید زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید و هم بزنید و در انتها جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و بعد از جا افتادن و غلیظ شدن سوپ آن را داخل بشقاب کشیده و به همراه لیموترش سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه سوپ زعفرانی مجلسی و خوشمزه

  1. زعفران برای حفظ عطر و بو در انتها اضافه می شود و البته می توانید طی دو مرحله اضافه کنید.

  2. افزودن رب دلخواه است و می توانید حذف کنید تا سوپ شما زرد رنگ باشد.

  3. می توانید مرغ را حدف کنید و با عصاره مرغ این سوپ را تهیه کنید.

  4. به دلیل استفاده از جو پرک این سوپ سریع پخته می شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج