adexo3
۱۳۳۰۶۵۲
۱۱ نظر
۱۲۱۴۲
۱۱ نظر
۱۲۱۴۲
پ

۸ مرحله ساده برای رسیدن به خنک‌ترین طبقه بهشت در چله تابستان!

در هوای گرم تابستان هیچ چیز مثل این غذای شیک، خوشمزه و خنک نمی‌چسبد.

برترین‌ها: در هوای گرم تابستان هیچ چیز مثل یک آب دوغ خیار خوشمزه و خنک نمی‌چسبد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آب دوغ خیار خوشمزه مجلسی با ماست و کشمش با ما همراه باشید.

۸ مرحله ساده برای رسیدن به خنک‌ترین طبقه بهشت در چله تابستان!۸ مرحله ساده برای رسیدن به خنک‌ترین طبقه بهشت در چله تابستان!

مواد لازم  آب دوغ خیار برای ۴ نفر

  • سیر ۴ تا ۵ حبه رنده شده
  • ماست یک کیلو
  • نعنا، پونه، ریحان، شوید، جعفری، کمی تره    به میزان لازم
  • دوغ  به میزان لازم برای زمان سرو
  • نمک به میزان لازم
  • گل محمدی ۲ قاشق غذاخوری
  • گردو ریز خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
  • کشمش ۴ قاشق غذاخوری
  • شوید خشک ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • نان خشک یک بسته
  • یخ به میزان دلخواه
  • پودر طعم دهنده ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

۸ مرحله ساده برای رسیدن به خنک‌ترین طبقه بهشت در چله تابستان!۸ مرحله ساده برای رسیدن به خنک‌ترین طبقه بهشت در چله تابستان!

طرز تهیه آب دوغ خیار خوشمزه مجلسی

مرحله اول

برای درست کردن آب دوغ خیار خوشمزه ابتدا خیار را تمیز شسته و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به شکل نگینی خرد می کنیم سپس سیر را رنده کرده و به آن می افزاییم.

مرحله دوم

در ظرفی خیار و سیر رنده شده را می ریزیم و سبزی خوردن که شامل نعنا، پونه، ریحان، شوید، جعفری و کمی تره می باشد را پاک کرده، بشویید و خرد کنید و به ظرف اضافه نمایید.

مرحله سوم

سپس گل محمدی خشک را اضافه می کنیم و پودر معطر را از ترکیب گل محمدی، شوید، ترخون، نعنا خشک را به یک اندازه می ریزیم و آسیاب می کنیم و به مواد قبلی می افزاییم.

۸ مرحله ساده برای رسیدن به خنک‌ترین طبقه بهشت در چله تابستان!۸ مرحله ساده برای رسیدن به خنک‌ترین طبقه بهشت در چله تابستان!

مرحله چهارم

در انتها کشمش دم گرفته و گردوی که ریز خرد شده را به همراه شوید و نمک اضافه می کنیم. ماست را با کمی آب رقیق کرده و به مواد آب دوغ خیار اضافه می نماییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

ماست را زیاد رقیق نکنید در هنگام سرو دوغ را حتما سر سفره بگذارید تا هر کسی به اندازه ای که می خواهد آن را رقیق کند بعضی افراد ترجیح می دهند که آب دوغ خیار زیاد آبکی نشود.

۸ مرحله ساده برای رسیدن به خنک‌ترین طبقه بهشت در چله تابستان!۸ مرحله ساده برای رسیدن به خنک‌ترین طبقه بهشت در چله تابستان!

مرحله ششم

می توانید آب دوغ خیار را داخل یخچال قرار دهید تا حسابی خنک شود یا از یخ استفاده کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید کمی سیب ترش هم داخل آن رنده کنید طعم عالی می گیرد.

مرحله هفتم

یک نکته جالب این که می توانید به جای کشمش از انگور یاقوتی استفاده کنید واقعا مزه خاص و منحصر به فردی به آب دوغ خیار می دهد و شیرینی دانه های انگور در زیر دندان فوق العاده است.

مرحله هشتم

برای سرو این غذای خنک و خوشمزه نان خشک و دوغ را در زمان میل کردن به غذا اضافه کنید روی آن را با گردو، شوید، نعنا و گل محمدی می توانید تزئین کنید و در کنار خانواده میل کنید.نوش جان.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بی کس

      ما سیر نمیزنیم😐

    • گل سرخ

    • ناشناس

      آب دوغ خیار باسیر؟؟؟

    • ناشناس

      ما که سال دوازه ماهه از بی پولی همین غذا را میخوریم

    • حمد

      شویدش اضافه است(شویدخشک زودهضمترازتازه است)

    • حقگو

      نعنا و پونه؟؟؟؟؟!!!!!!!! سیر ؟؟؟؟؟!!!!!!! الآن دیگر خشکه پزی نداریم. آن نان برای آب دوغ خیار بود. مگر نان های به اصطلاح محلی

    • ناشناس

      ما بهش کنجد بو داده اضافه می کنیم خوشمزه میشه

    • ناشناس

      چرا اینقدر به هر غذایی سیر می زنید؟! ما فقط به قلیه ماهی می زنیم و داخل ترشی. آن هم وقتی می خواهیم سر کار برویم نمی خوریم ترشی لی سی. یا روزهای تعطیل

    • ناشناس

      ما هم کمی سیر میریزیم، طعمش خیلی خوب میشه. ریحان و نعناع تازه طعمش رو بی نظیر میکنه. من توی ماست خیار علاوه بر نعناع و پونه، مرزه و کمی آویشن و گاهی هم کمی فلفل سیاه اضافه می کنم، عالی میشه

      پاسخ ها

      • ناشناس

        دقیقا .آفرین به شما ، اینایی که نظر دادن خیلی بی ذوق هستن.حالا پیاز هم توش خیلی خوشمزه میشه.من یه دوست داشتم یه دفعه درست کرد علاوه بر موارد بالا توش پیاز هم ریز ریز کرد که واقعا توقع نداشتم آنقدر خوب بشه.دفعه اولم بود آب دوغ خیار خورده بودم.حالا خودمم تو تابستون ۳ دفعه ای درست کردم البته با پودر پیاز.برای این فصل و گرمای شدید عالیه.به پولدار بودن و فقیر بودن نیست.اتفاقا غذای عالیه.مخصوصا اگر با ماست چکیده پر چرب درست بشه سیر سیر میشیم.

    • بی نام

      همه اینا با خامه معرکه میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج