مین مویلی، سوپ دریایی با فیله ماهی
این سوپ دریایی با فیله ماهی (ماهیهای بدون تیغ) درست میشود. به واسطه انواع ادویههایی که در این سوپ وجود دارند، به هیچ عنوان بوی تند ماهی را حس نخواهید کرد و غذای خوشمزهای است.
برترین ها: این سوپ دریایی با فیله ماهی (ماهیهای بدون تیغ) درست میشود. به واسطه انواع ادویههایی که در این سوپ وجود دارند، به هیچ عنوان بوی تند ماهی را حس نخواهید کرد و غذای خوشمزهای است.
تعداد: ۲ نفر
مواد لازم
برای چاشنی:
• یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری پودر چیلی
• نصف قاشق چایخوری نمک
برای کاری:
• ۲۵۰ گرم فیله ماهی، مکعبی خرد شده
• یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
• یک عدد پیاز کوچک خلالی
• یک عدد گوجهفرنگی خلالی
• ۲.۵ سانتیمتر، زنجبیل تازه
• ۲ حبه سیر رنده شده
• ۴ عد فلفل سبز خلالی
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه
• یک قاشق چایخوری سرکه
• یک پیمانه آب
• نصف پیمانه شیر نارگیل
• یک عدد برگ کاری
• دو قاشق چایخوری آرد
• آب لیموترش متوسط
• نمک
طرز تهیه
۱. همه مواد چاشنی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح فیلههای ماهی بمالید و ماهیها را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
۲. روغن را درون تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا طلایی شود. چیلی، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی رنگشان عوض شود.
۳. سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد، آب، سرکه و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید آب آن جوش بیاید.
۴. پس از جوشیدن، ماهی، گوجهفرنگی و نمک را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و به مدت ۷ دقیقه بگذارید به حالت نیمجوش باشد تا ماهیها پخته شوند.
۵. شیرنارگیل و برگ کاری را اضافه کنید. بگذارید تا دوباره بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید. آبلیموترش تازه را اضافه کنید. این سوپ باید گرم سرو شود.
پ
ارسال نظر