خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی
خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی كه به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد مناسبی است.
مواد اولیه :
برای 6 نفر
- لپه 100 گرم
 - آلو 400 گرم (خورشتی)
 - پیاز 4 قاشق سوپخوری (سرخ شده)
 - مرغ یك كیلو و نیم
 - زعفران نصف قاشق چایخوری
 - نمک به میزان لازم
 - فلفل سیاه به میزان لازم
 - شكر به میزان لازم (اختیاری)
 
خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی كه به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد مناسبی است.
طرز تهیه:
ابتدا آلوی خشك را شسته و با مقداری آب ولرم خیس كنید .در ظرفی مناسب مقداری روغن را داغ كنید و پیاز را در آن تفت دهید و سپس مرغ را به آن اضافه كرده و خوب سرخ كنیدو سپس ادویه و لپه شسته و خیس خورده را به آن اضافه كرده و خوب تفت دهید تا از خامی در بیایند.الوی خیس كرده را به همراه آب آن به مواد اضافه كرده و زعفران را با مقداری آب جوش آبكرده و به مواد اضافه كنید و با كم كردن حرارت اجازه دهید خوب بپزند.
نكات:
۱) سعی كنید هر مقدار آب برای خورش نیاز دارید روی الو بریزید تا آب مزه دار شود.
۲) سعی كنید آلوی شما بدون هسته باشد و اگر هسته دار است هسته آن را قبل یا بعد از پخت جدا كنید.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر