۱۷۶۸۹۱
۵ نظر
۵۰۵۰
۵ نظر
۵۰۵۰
پ

نکات اساسی برای خوشمزه شدن خورش

خورش مامان ها چجوری خوشمزه میشه؟!

خورش را نباید زیاد به‌ هم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می‌شود.

سایت سوران: برای تهیه خورش‌ها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:

۱. خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.

۲. خورش را نباید زیاد به‌ هم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می‌شود.

۳. انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.

خورش مامان ها چجوری خوشمزه میشه؟!

۴. چاشنی خورش‌ها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن را کم یا زیاد کرد.

۵. خورش باید کم آب و کلاً جا افتاده باشد.

۶. برای سرخ کردن پیاز باید دقت کامل کرد که پیاز زیاد سوخته نباشد یا سفید نماند بلکه رنگ آن کاملا طلائی شود.

۷. نمک و ترشی و چاشنی خورش را باید در اواخر طبخ داخل خورش ریخت.

۸. گوشت کلیه خورش‌ها باید با حرارت ملایم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزیجات آن اضافه گردد.

۹. وقتی تمام مواد خورش پخته شد در آن را باز می‌گذاریم تا آب زیادی آن تبخیر شود.

برای تهیه پیاز داغ:

برای تهیه دو تا سه قاشق پیاز سرخ کرده که در تمام خورش‌ها مصرف می‌شود باید سه تا چهار عدد پیاز متوسط را خرد کرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده در ظرفی ریخت و رویی آتش گذارد و گاهی آهسته به‌هم زد تا پیاز طلائی رنگ شود. و بلافاصله یک استکان آب ریخت که رنگ آن زیاد تیره نشود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • مامان لیلا

      در قابلمه را نیم ساعت قبل از اینکه بخواهیم شعله خورشت را خاموش کنیم بهیچ وجه بر نداریم این نکته خیلی مهمیه برای جا افتادن خورشت.
      در ابتدای کار هم حتما حتما آب جوش بریزیم بهیچوجه آب سرد نریزیم یادتون باشه اینم خیلی خیلی مهمه.
      نوش جوووونتون.

      پاسخ ها

      • فروزان

        پس یعنی کی در قابلمه رو برداریم مامان لیلا؟

      • user

        آب جوش يا آب جوشيده ؟؟؟

      • مامان لیلا

        فروزان جانم برای آخرین باری که خورشت را هم میزنی,درب قابلمه را ببند و دیگه بازش نکن نیم ساعت که با شعله کم روی گاز بود بعد خاموش کن و آماده هست برای بردن سر سفره نوش جونتون.
        userعزیزم آب را بجوشان و در حالیکه جوشیده و داغ داغ هست بریز توی قابلمه همون ابتدا که میخواهی خورشت را بذاری برای پختن.
        اگه سوالی داشتید بازم بپرسید جواب بدم قربونتون برم.

    • فاطمه

      خیلی سخته . حوصله ندارم !

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج