توپک مرغ و قارچ سوخاری، برای کودکان بد غذا
ابتدا مرغ چرخ کرده، ادویهها، تخممرغ، آردسوخاری، پیاز و فلفلدلمهای ریز شده و پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل کافی با هم مخلوط کرده و چنگ میزنیم تا خمیر یکدست و مطلوب حاصل شود.

مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- مرغ چرخکرده: ۳۰۰ گرم
 - فلفل دلمهای ریز شده: دو قاشق غذاخوری
 - پیاز رنده شده و آب گرفته: دو قاشق غذاخوری
 - زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
 - تخممرغ: یک عدد
 - آرد سوخاری: دو سوم لیوان
 - پیاز سرخشده: دو قاشق غذاخوری
 - جعفری ریزشده: دو قاشق غذاخوری
 - زعفران حل کرده: یک قاشق غذاخوری
 - نمکوفلفل: به میزان لازم
 - ادویه کاری یا ادویه مرغ و ماهی: یک قاشق چایخوری
 - قارچ دکمهای: به میزان لازم
 - آردسوخاری و تخممرغ برای پوشش دادن توپکها: به میزان لازم
 
روش تهیه:
1. ابتدا مرغ چرخ کرده، ادویهها، تخممرغ، آردسوخاری، پیاز و فلفلدلمهای ریز شده و پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل کافی با هم مخلوط کرده و چنگ میزنیم تا خمیر یکدست و مطلوب حاصل شود.
2. قارچهای دکمهای را جداگانه با کمی روغن زیتون تفت میدهیم تا آب آنها کشیده شده و کاملا سرخ شود. به اندازه یک گردو با پوست از مواد برمیداریم داخل دست میان آن را گود میکنیم و یک عدد قارچ دکمهای داخل آن میگذاریم.
3. مواد حاصل را کاملا به شکل توپک گرد کرده داخل تخممرغ زده شده و آردسوخاری میغلتانیم و داخل روغن داغ شناور و سرخ میکنیم.
4. حرارت روغن نباید خیلی کم و نباید خیلی زیاد باشد چون درصورتی که خیلی کم باشد آردسوخاری روی توپک نرم شده و میریزد و اگر حرارت خیلی زیاد باشد رویه آن به سرعت طلایی شده و داخل مواد نمیپزد.
5. پس از پخت توپکها را روی دستمال میگذاریم تا روغنهای اضافی آن گرفته شود سپس روی آنها را با پنیرخامهای و کلم بروکسل مانند تصویر تزئین میکنیم. این توپکها میتوانند به شکل سرد نیز سرو شوند و چند ساعت با کیفیت خیلی عالی روی میز مهمانی شما خواهند ماند.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
نظر کاربران
عالي بود ممنون
خوب بود