تریاكی بیف ساندویچ
غذایی سریع با فیله گوساله و سس تریاکی
ابتدا گوشت را به شكل برشهای انگشتی خرد كرده و به روغن زیتون و در صورت تمایل ادویه مخصوص گوشت آغشته میكنیم و داخل ظرف دربسته ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- فیله گوساله: یك كیلوگرم
- فلفل دلمهای: 3 عدد سبز و زرد و قرمز
- قارچ دكمهای: 500 گرم
- پودر پیاز: یك قاشق چایخوری
- پودر كاری و آویشن: از هر كدام نوك كارد
- سس تریاكی: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
- تای سس: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. ابتدا گوشت را به شكل برشهای انگشتی خرد كرده و به روغن زیتون و در صورت تمایل ادویه مخصوص گوشت آغشته میكنیم و داخل ظرف دربسته ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
۲. قارچ را جداگانه تفت میدهیم تا جایی كه آبش كشیده شده و سرخ شود.
۳. گوشتها را داخل تابهای چدنی كه آن را خیلی خیلی داغ كردهایم با كمی روغن و حرارت خیلی زیاد استیكی میكنیم و قارچ و فلفل آماده شده را داخل گوشت ریخته و چند دقیقهای همه را با هم تفت میدهیم. اگر نمك مواد كم بود، سویا سس اضافه میكنیم.
۴. وقتی تفت دادن مواد به اندازه شد، ادویهها و پودر پیاز را اضافه میكنیم و خیلی كم تفت میدهیم تا طعم ادویهها عوض نشوند. در نهایت تای سس و سس تریاكی را اضافه كرده و بلافاصله غذا را سرو میكنیم. من این خوراك را به همراه مقداری پنیر بلو چیز داخل نان چاباتا سرو كردهام.
۲. قارچ را جداگانه تفت میدهیم تا جایی كه آبش كشیده شده و سرخ شود.
۳. گوشتها را داخل تابهای چدنی كه آن را خیلی خیلی داغ كردهایم با كمی روغن و حرارت خیلی زیاد استیكی میكنیم و قارچ و فلفل آماده شده را داخل گوشت ریخته و چند دقیقهای همه را با هم تفت میدهیم. اگر نمك مواد كم بود، سویا سس اضافه میكنیم.
۴. وقتی تفت دادن مواد به اندازه شد، ادویهها و پودر پیاز را اضافه میكنیم و خیلی كم تفت میدهیم تا طعم ادویهها عوض نشوند. در نهایت تای سس و سس تریاكی را اضافه كرده و بلافاصله غذا را سرو میكنیم. من این خوراك را به همراه مقداری پنیر بلو چیز داخل نان چاباتا سرو كردهام.
پ
ارسال نظر