فلای تودی - بالا استیکی
۲۲۶۶۴
۲ نظر
۵۰۱۵
۲ نظر
۵۰۱۵
پ

ماهی قزل‌آلای شکم پر

ابتدا شکم ماهی‌ها را پر کرده و کاملا می‌شوییم ولی سر و دم ماهی‌ها را نمی‌زنیم. ماهی‌ها را با آب لیمو ترش و زعفران، طعم‌ دار کرده و با خلال پیاز و فلفل ماهی را داخل ظرفی دربسته ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا طعم دار شود.

برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم:
  • ماهی قزل‌آلا: ۲ عدد
  • پیاز خلالی شده: یك عدد
  • فلفل دلمه‌ای: یك عدد بزرگ
  • زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • گشنیز خرد شده: نصف لیوان
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه:

ابتدا شکم ماهی‌ها را پر کرده و کاملا می‌شوییم ولی سر و دم ماهی‌ها را نمی‌زنیم. ماهی‌ها را با آب لیمو ترش و زعفران، طعم‌ دار کرده و با خلال پیاز و فلفل ماهی را داخل ظرفی دربسته ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا طعم دار شود. سیر را رنده کرده و با گشنیز خرد شده و رب انار مخلوط می‌کنیم.(در صورت دلخواه می‌توانیم داخل مواد گردوی خرد شده و زرشک اضافه کنیم)داخل شکم ماهی را با این مواد پر می‌کنیم و با سوزن و نخ می‌بندیم. همین طور که در تصویر می‌بینید، سر و دم ماهی را به هم نزدیک کرده و با یک خلال چوبی آن‌ها را محکم می‌کنیم. پیاز و فلفل‌ها را داخل سینی فر و دور ماهی ریخته و بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.


سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ترسیدم چقدروحشتناکه

  • سحر

    خوب بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج