تخم مرغ اسکاچ، صبحانه ای با رنگ و بوی تازه
این صبحانه را حتما امتحان کنید. صبحانه ای ساده و خوشمزه و البته متفاوت که میتواند به میز صبحانه شما رنگ و بویی تازه بدهد.
وب سایت پیمونه:
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱- تخم مرغ ها را به مدت ۸-۱۰ دقیقه پخته و میگذاریم تا سرد شوند و پوست آنها را جدا میکنیم.
۲- سوسیس ، آویشن ، جعفری ، پیازچه را همراه نمک و فلفل مخلوط کرده و در دستگاه میریزیم تا خمیر یک دستی بدست آید و کلیه مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
۳- تخم مرغ را به صورت درسته وسط خمیر قرار داده و خمیر را دور آن یک دست میکشیم در آرد سفید سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.
۴- هنگام سرو از وسط نصف کرده و در ظرف مناسب سرو مینماییم.
۵- مقدار مواد را به سلیقه خود میتوانید تغییر دهید یا از ادویه و یا سبزیجات دیگری نیز استفاده کنید . ولی دقت کنید که طعم سوسیس در این غذا مشخص باشد.
۶- این صبحانه متفاوت را میتوانید با انواع سبزیجات و سس گوجه فرنگی تزیین کنید.
مواد لازم:
- تخم مرغ: 4 عدد
- سوسیس گوشت: 275 گرم
- آویشن: 1 قاشق مرباخوری
- پیازچه ریز شده: 1 قاشق غذاخوری
- پودر نان: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- تخم مرغ ها را به مدت ۸-۱۰ دقیقه پخته و میگذاریم تا سرد شوند و پوست آنها را جدا میکنیم.
۲- سوسیس ، آویشن ، جعفری ، پیازچه را همراه نمک و فلفل مخلوط کرده و در دستگاه میریزیم تا خمیر یک دستی بدست آید و کلیه مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
۳- تخم مرغ را به صورت درسته وسط خمیر قرار داده و خمیر را دور آن یک دست میکشیم در آرد سفید سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.
۴- هنگام سرو از وسط نصف کرده و در ظرف مناسب سرو مینماییم.
۵- مقدار مواد را به سلیقه خود میتوانید تغییر دهید یا از ادویه و یا سبزیجات دیگری نیز استفاده کنید . ولی دقت کنید که طعم سوسیس در این غذا مشخص باشد.
۶- این صبحانه متفاوت را میتوانید با انواع سبزیجات و سس گوجه فرنگی تزیین کنید.
پ
نظر کاربران
خوب دستورش را درست بنویس.
خمیر را از کجا آوردی.
الکی وقت مردم را نگیر.
سوسیس را کجا استفاده کردی؟
با دقت بخونید نوشته که سوسیس و پیازچه و جعفری و آویشن رو باید با هم بریزین توی میکسر تا حالت خمیر بشه بعد تخم مرغ آب پز رو که دارین مثل وقتی میخواین کوفته درست کنید و تو شو پر میکنید خمیر رو مثل همون درست میکنین ولی توشو تخم مرغ آبپز درسته میذارین بعد اینو میزنین اول تو آرد سفید بعد تخم مرغ خامی که از قبل زدین و بعد دوباره توی آرد سوخاری بعد سرخش میکنین متوجه شدین؟ ؟ ؟