۲۴۱۸
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

دلمه مرغ با پنير

با دست پوست روي سينه را در طول دنده آزاد كنيد به طوري‌كه پوست جدا نشود. پنيرها، ريحان، ارگانو و پودر ليمو را مخلوط كنيد.

دلمه مرغ با پنير

دلمه مرغ با پنير

مواد لازم :
  • سينه مرغ نصف شده:۶ تکه
  • پنير ريكوتا: يك دوم فنجان
  • پنير موزارلا رنده شده: ۶۰ گرم
  • پنير پارمسان رنده شده: يك‌سوم فنجان
  • ريحان ساطوري: ۲ قاشق مرباخوري
  • پودر ليمو و فلفل: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • كره يا مارگارين آب‌شده: ۲ قاشق غذاخوري


روش تهیه :

با دست پوست روي سينه را در طول دنده آزاد كنيد به طوري‌كه پوست جدا نشود. پنيرها، ريحان، ارگانو و پودر ليمو را مخلوط كنيد. يك قاشق از مواد دلمه را بين فضاي پوست و سينه ريخته و سينه‌ها را در ظرفي نسوز و ديواره‌ دار بچينيد به طوري‌كه قسمت استخواني زير باشد. با برس، كره را روي دلمه‌ها بماليد و 50 دقيقه با حرارت 375 درجه فارنهایت در فر بگذاريد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج