«خورش هندی» در آشپزخانه روز جمعه!
من همیشه به درست کردن غذاهای ملل دیگر خیلی علاقه نشان می دهم. فکر می کنم خیلی ها هم مثل من باشند و دوست داشته باشند غذاهای کشور های دیگر را هم درست کنند و تجربه هایی در این زمینه بدست بیاورند.
وب سایت آشپز باشی: من همیشه به درست کردن غذاهای ملل دیگر خیلی علاقه نشان می دهم. فکر می کنم خیلی ها هم مثل من باشند و دوست داشته باشند غذاهای کشور های دیگر را هم درست کنند و تجربه هایی در این زمینه بدست بیاورند.
مواد لازم:
- ۱ پیمانه برنج
- ۲ قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
- ۱ عدد پیاز
- ۲ حبه سیر
- ۱ قاشق سوپ خوری پودر کاری
- ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
- ۳ پیمانه رب گوجه
- ۸۵۰ گرم نخود
- ۱ قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه
- ۱/۲ پیمانه ماست کم چرب
- یک و نیم پیمانه آب
طرز تهیه:
۱. برنج را بپزید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
۲.در حین پخته شدن برنج، در یک ماهیتابۀ بزرگ روغن را گرم کنید. پیاز و سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. به طور مداوم حدود ۴ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا پیازها نرم شوند. پودر کاری وزنجبیل را اضافه کنید. حدود ۱ دقیقه بپزید و هم بزنید تا معطر شوند.
۲.در حین پخته شدن برنج، در یک ماهیتابۀ بزرگ روغن را گرم کنید. پیاز و سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. به طور مداوم حدود ۴ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا پیازها نرم شوند. پودر کاری وزنجبیل را اضافه کنید. حدود ۱ دقیقه بپزید و هم بزنید تا معطر شوند.
۳.رب گوجه، نخودها و یک و نصفی پیمانه آب اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیایند، شعله را کم کنید و اجازه دهید حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه آرام بپزد و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا غلیظ شود. آبلیمو را اضافه کنید و به هم بزنید.
۴.نمک و فلفل را اضافه کنید. خورش را به همراه برنج و ماست سرو کنید. می توانید در نهایت روی خورش را با کمی کاری و برش های لیمو تزئین کنید.
۴.نمک و فلفل را اضافه کنید. خورش را به همراه برنج و ماست سرو کنید. می توانید در نهایت روی خورش را با کمی کاری و برش های لیمو تزئین کنید.
پ
نظر کاربران
مزخرف تر از غذای هندی غذاهای چینی هستن.....