زولبیا و بامیــه
آرد را به آب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید....

برترین ها:
مواد لازم :
- آب: 300گرم
 - آرد: 300گرم
 - تخممرغ: 3عدد
 - روغن جامد: یك قاشق سوپخوری
 - شهد یا عسل: یك قاشق چایخوری
 
مواد لازم شربت:
- شكر: یك كیلو
 - گلوكز: ۲ قاشق سوپخوری
 - آب: یك و یكدوم پیمانه
 - زاج سفید: یكهشتم قاشق چایخوری
 - آبلیمو: یك قاشق چایخوری
 - زعفران آبكرده: یك قاشق سوپخوری
 - جوهرلیمو: یكچهارم قاشق چایخوری
 
روش تهیه:
1- ابتدا آب و کره را به همراه یک قاشق از شهد یا عسل روی حرارت قرار دهید.
2- آرد را به آب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید.
۳- حدود ۵ دقیقه مواد را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید.
۴- بعد از اینكه خمیر کمی خنك شد، تخممرغها را یكی، یكی اضافه كنید تا كاملا یكدست شود.
۵- خمیر را در قیف با ماسوره شکوفه در روغن داغ ریخته اندازه بامیه ها را با قیچی تنظیم کنید.
۶- بامیه ها را آنقدر در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
۷- درآخر بامیه را در شربت ولرم بریزید.
شربت مخصوص زولبیا و بامیه:
۱- آب و شكر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
۲- یک دقیقه اجازه بدهید تا بجوشد. هنگام جوشیدن دور قابلمه باید مرطوب شود.
۳- بعد از آن در انتها زعفران آبكرده و گلوكز و زاج را اضافه کنید و بعد از یكی، دو جوش از روی حرارت بردارید.
- نشاسته: 200 گرم
 - ماست: ۲۰۰ گرم
 - آرد: یك قاشق چایخوری
 - روغن مایع: یكدوم قاشق چایخوری
 - زعفران: یك قاشق چایخوری
 
- شكر: یك كیلو
 - گلوكز: 2 قاشق سوپخوری
 - آب: یك و یكدوم پیمانه
 - زاج سفید: یكهشتم قاشق چایخوری
 - آبلیمو: یك قاشق چایخوری
 - زعفران آبكرده: یك قاشق سوپخوری
 - جوهرلیمو: یكچهارم قاشق چایخوری
 
-1 ابتدا نشاسته و ماست را مخلوط كرده و كمی صبر كنید تا نشاسته با ماست خیسانده شود.
-2 در صورت امکان مایه را یک شب کنار بگذارید تا عمل آید.
-3 مایه را با همزن بزنید و بعد زعفران، آرد و روغن مایع را اضافه کنید تا خمیر زولبیا حالت كشدار پیدا کند.
4- خمیر را 2 تا 3 ساعت استراحت دهید و مواد را در قیف مخصوص ریخته و در روغن سرخ کنید.
5- درآخر زولبیا را درون شربت كه باید ولرم باشد بیندازید. پس از آن زولبیاها را با خلال پسته تزیین کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- تخممرغ: یك عدد
 - ماست: ۲۰۰ گرم
 - روغن مایع: ۲۰ گرم
 - بیكینگپودر: یكدوم قاشق سوپخوری
 - آرد: ۳۰۰ گرم
 
- شكر: 250 گرم
 - آب: 100 میلیلیتر
 - گلاب: 25 میلیلیتر
 - آبلیمو: یك قاشق چایخوری
 
روش تهیه:
۱ - ماست و تخممرغ را با همزن زده تا مخلوط شود.
2 - روغن مایع را اضافه کنید.
۳ - در این مرحله بكینگپودر اضافه میشود.
4 - آرد را كمكم اضافه کنید (خمیر باید به دست نچسبد).
۵ - خمیر را به مدت ۲ ساعت استراحت دهید.
6 - خمیر را بعد از استراحت، به صورت نازك درآورده و برش و فرم دهید و سپس درون روغن سرخ کنید.
7 - در این مرحله گوشفیلهای آماده را درون شربت سرد بریزید.
روش تهیه شربت:
شکر را همراه آب و آبلیمو روی حرارت قرار د هید تا کمی قوام آید. سپس گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
						
	
			
			









	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
نظر کاربران
یکم زود نیست؟!!!
باشه عیدفطر درست کنیم