تجربه طعمی متفاوت در کیک آناناس و نارگیل
کیک نارگیل و آناناس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه این کیک خوشمزه با طعم های جدید و متفاوت بسیار آسان است و قطعا یکی از کیک های محبوبتان خواهد شد. نوش جان!
مواد لازم:
- آناناس ۲۰۰ گرم
- کره ۱۱۰ گرم
- شکر ۱۱۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- خامه ترش ۲۵۰ میلی لیتر
- آرد یک و نیم پیمانه
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
- پودر قند ۲ قاشق غذاخوری

۱- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- قالب گردی (به قطر ۱۸ سانتی متر) را با کره چرب کنید و در آن آرد بپاشید.
۳- آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و یک نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید.
۴- کره (به دمای محیط) و شکر را با هم بزنید تا سبک و پفدار شوند.
۵- تخم مرغ ها و سپس خامه ترش را به مواد اضافه کنید و آن ها را با هم بزنید.
۶- ترکیب آرد را به تدریج به سایر مواد اضافه کنید و سپس پودر نارگیل و آناناس را به آن ها اضافه کنید.
۷- خمیر را در قالب آماده بریزید و آن را برای ۶۰ تا ۷۵ دقیقه یا تا زمانیکه طلایی رنگ شود و خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید.
۸- کیک را از فر خارج کنید. اجازه دهید تا در قالب کمی خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و بگذارید تا روی توری کاملا خنک شود. برای سرو روی آن پودر قند بپاشید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک نارگیل و آناناس :
۱ - پوست و قسمت وسط آناناس را جدا کنید. آن را ریز خرد کنید.
۲ - به کره و آرد اضافی برای قالب نیاز دارید.
ارسال نظر