یک عصر پاییزی با هات چاكلت دارچین
بهترين موقع خوردن هاتچاكلت هنگام عصر است و البته با يك تكه كيك ترجيحا شكلاتي!

مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:
- پودركاكائو: 2 قاشق چايخوري
 - پودر شكلات: 5 قاشق چايخوري
 - پودر دارچين: يكچهارم قاشق چايخوري
 - شير: يك فنجان
 
روش تهيه:
پودرهاي گفته شده را به علاوه شير داخل شيرجوش كوچكي ريخته روي حرارت گاز با دماي معمولي قرار دهيد و در حين داغ شدن با يك قاشق آن را به صورت متناوب هم بزنيد تا پودرها تكهتكه نباشند و مايع به صورت يكدست باشد. قبل از قل زدن حرارت را خاموش كنيد.
فوت آشپزي:
  قبل از اينكه پودر را داخل شيرجوش بريزيد، ميتوانيد آن را داخل يك كاسه كوچك ريخته و با مقداري آبجوش هم بزنيد تا مايع يكدستي به دست آيد.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر