۳۴۹۴۳۵
۵۰۶۳
۵۰۶۳
پ

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

یادتان می آید آن شیرینی مربایی های قدیمی را؟ البته هنوز هم طرفدارهای خاص خودشان را دارند. اما در این مطلب می خواهیم همان شیرینی مربایی ها را با کمی تغییر و با سبک جدیدی به شما آموزش دهیم. به ما اعتماد کنید و درستش کنید.

وب‌سایت سوران: یادتان می آید آن شیرینی مربایی های قدیمی را؟ البته هنوز هم طرفدارهای خاص خودشان را دارند. اما در این مطلب می خواهیم همان شیرینی مربایی ها را با کمی تغییر و با سبک جدیدی به شما آموزش دهیم. به ما اعتماد کنید و درستش کنید.

مواد لازم:

  • کره (نرم شده) ۱ لیوان (۲۳۰گرم)
  • شکر ۲ سوم لیوان (۲۳۰گرم)
  • وانیل ۲ قاشق چایخوری
  • گلاب ۱ قاشق چایخوری
  • آرد ۲ لیوان +۲ قاشق غذاخوری (۲۶۴ گرم)
  • مربا نصف لیوان

مواد رویه:

  • شکر 120 گرم
  • خامه 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل شکری 1 قاشق چایخوری

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

طرز تهیه:

ابتدا کره رو داخل ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن ۱دقیقه خوب بزنیدش تا پفکی بشه. سرعت همزن رو متوسط کنید و شکر رو کم کم به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکر تموم شد ۳ تا ۴ دقیقه دوباره مواد رو خوب هم بزنید. گلاب و وانیل رو هم به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.

آرد رو ۳ بار الک کنید تا خوب هوا بخوره و سبک بشه و اگر دوست دارید یه سر قاشق نمک هم بهش اضافه کنید. آرد رو با الک کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

خمیر رو داخل پلاستیک بریزید و داخل پلاستیک رو چرب کنید یا کمی ارد بزنید.بعد خمیر رو داخلش قرار بدید و درش رو ببندید و حداقل ۴ساعت بذارید توی یخچال بمونه.

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

فر رو با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.از خمیر به اندازه یه گردو بردارید و داخل سینی قرار بدید.

خمیر باید کاملا صاف بشه یعنی با دستتون باید خوب گردش کنید(بهتره دستتون رو چرب کنید)اگر خمیر زیادی چسبنده بود یکی دو ساعت دیگه منتقلش کنید به یخچال.

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

حالا وسط هر خمیر رو کمی گود کنید و داخلش کمی مربا یا مارمالاد بریزید.

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

خمیرها رو داخل فر به مدت ۱۵دقیقه بپزید و بعد خارج کنید و صبر کنید تا کامل خنک بشه.(نیم ساعت حداقل باید سرد بشن)

حالا شکر و خامه و وانیل رو با همزن تا میتونید بزنید تا کاملا نرم و یکنواخت بشن و اون رو روی شیرینی های سرد شده بریزید و بعد شیرینی رو به یخچال منتقل کنید تا رویه کاملا ببنده.

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

شیرینی مربایی های مدرن را امتحان کنید

نکات:

۱) این شیرینی داخل ظرف در بسته تا ۶روز توی یخچال قابل نگه داری هست.

۲ )بهترین مربا برای این شیرینی مربای زرشک یا مارمالاد آلبالو هست.

۳ )اگر دوست دارید داخل خمیر کمی زعفران بریزید.

۴ )خمیر رو میتونید داخل نایلون تا یک هفته توی یخچال نگه داری کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج